Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України.
Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та викладіть в каструлю. Залийте окропом. Коли почнеться кипіння, злийте воду. Відправте картоплю на розігріту сковороду з олією.
Процедура проста, але цей лайфхак дає можливість позбавити картоплю від зайвого крохмалю. В результаті вона не буде злипатися.
Є ще один плюс від проведення цієї процедури. Менше крохмалю — більше користі. Отже, смажену картоплю можна їсти без докорів сумління.
І варто наголосити, що оброблена таким чином картопля значно швидше готується. А це суттєвий плюс, коли дуже хочеться їсти.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...