
Тефтелі – дуже популярна страва. Але вона не така проста в приготуванні, як може здатися на перший погляд, передають Патріоти України.
Ні для кого не секрет, що основою страви є м’ясний фарш.
Нерідко виникають труднощі з наданням цьому компоненту необхідної кулястої форми.
У цьому випадку допомагають додаткові інгредієнти. Одним із них є крохмаль.
Ця харчова добавка необхідна в м’ясній основі страви з метою зв’язати компоненти.
Завдяки додатковому продукту страва не розвалюється і набуває цілісності.
Крім того, тефтелі з крохмалем виглядають дуже апетитно.
Ще однією перевагою додавання цього інгредієнта є поява у страви «повітряності».
Крім того, приготовлені таким способом тефтелі довго зберігаються. У цьому плані крохмаль кращий за інші додаткові компоненти.
Крохмаль це далеко не єдиний продукт, який можна застосовувати як сполучний компонент.
Тефтелі відмінно триматимуть форму, якщо додати в них яйця.
Хорошим варіантом є рис. Перевагу слід віддавати сортам із високим вмістом крохмалю.
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...