Тефтелі – дуже популярна страва. Але вона не така проста в приготуванні, як може здатися на перший погляд, передають Патріоти України.
Ні для кого не секрет, що основою страви є м’ясний фарш.
Нерідко виникають труднощі з наданням цьому компоненту необхідної кулястої форми.
У цьому випадку допомагають додаткові інгредієнти. Одним із них є крохмаль.
Ця харчова добавка необхідна в м’ясній основі страви з метою зв’язати компоненти.
Завдяки додатковому продукту страва не розвалюється і набуває цілісності.
Крім того, тефтелі з крохмалем виглядають дуже апетитно.
Ще однією перевагою додавання цього інгредієнта є поява у страви «повітряності».
Крім того, приготовлені таким способом тефтелі довго зберігаються. У цьому плані крохмаль кращий за інші додаткові компоненти.
Крохмаль це далеко не єдиний продукт, який можна застосовувати як сполучний компонент.
Тефтелі відмінно триматимуть форму, якщо додати в них яйця.
Хорошим варіантом є рис. Перевагу слід віддавати сортам із високим вмістом крохмалю.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...