А ви це знали? Для чого в котлетний фарш додавати яблуко

Коли мова йде про котлети, про яблука думка не виникає. А є такий момент, що їх поєднують. Такий кулінарний лайфхак застосовують при готуванні котлет з баранини, передають Патріоти України.

Подробиці

Баранина є дещо специфічним продуктом. І з яблуком вона добре смакує Котлети з таких інгредієнтів будуть соковитими. Зрештою, можна так робити і з іншими видами м’яса. Смак стане тільки більш насиченим та яскравим. Це стосується навіть курячого фаршу.

Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання. Воно знижує жирність. Тож для деяких видів фаршу це буде дуже актуально.

Рекомендується вибирати кислі яблука. Їх чистять та натирають на тертці. Солодкі яблука не рекомендується брати, бо вони створять смаковий контраст. А це для котлет не найкраща ідея.

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...