Коли мова йде про котлети, про яблука думка не виникає. А є такий момент, що їх поєднують. Такий кулінарний лайфхак застосовують при готуванні котлет з баранини, передають Патріоти України.
Баранина є дещо специфічним продуктом. І з яблуком вона добре смакує Котлети з таких інгредієнтів будуть соковитими. Зрештою, можна так робити і з іншими видами м’яса. Смак стане тільки більш насиченим та яскравим. Це стосується навіть курячого фаршу.
Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання. Воно знижує жирність. Тож для деяких видів фаршу це буде дуже актуально.
Рекомендується вибирати кислі яблука. Їх чистять та натирають на тертці. Солодкі яблука не рекомендується брати, бо вони створять смаковий контраст. А це для котлет не найкраща ідея.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...