Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.
Вам потрібні такі:
Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!
Те, що мед корисний, це загальновідомий факт. У кулінарії він має багато секретів, які треба враховувати, щоб страви були смачними та якісними водночас. Дізнайтеся 5 фактів про мед, про які мало хто знає, передають Патріоти України.
Мільйони людей люблять пити чай із лимоном. Найцікавіше, що скибочку лимона можна додавати до кави. Подібне поєднання може викликати чимало запитань, тож варто розібратися у деталях, передають Патріоти України. Поєднання лише здається якимось дивним. Н...