
Деякі господині додають у тісто для дерунів молоко, а деякі – кефір. До речі, у класичному рецепті дерунів є лише картопля, сіль та яйця, але зараз рецептів даної страви безліч. Додають і м’ясо, і цибулю, і кабачки, передають Патріоти України.
Молоко чи кефір варто додати в деруни хоча б для того, щоб вони не чорніли.
На смак страви молоко та кефір також вплинуть. Наприклад, молоко зробить їх ніжнішими, як млинці, а кефір – пишними, як оладки.
Що додати до дерунів, вирішувати тільки вам. Ось рецепт із молоком.
Інгредієнти:
На дрібній тертці тремо картоплю, нарізаємо цибулю. Щоб пішла волога та деруни не прилипали до сковорідки, віджимаємо картопляне тісто.
Подрібнюємо всі інгредієнти у блендері, додаємо спеції, вливаємо гаряче молоко. Перемішуємо.
Смажимо деруни на розігрітій сковороді на олії. Деруни на молоці вийдуть дуже ніжними та смачними.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...