Деякі господині додають у тісто для дерунів молоко, а деякі – кефір. До речі, у класичному рецепті дерунів є лише картопля, сіль та яйця, але зараз рецептів даної страви безліч. Додають і м’ясо, і цибулю, і кабачки, передають Патріоти України.
Молоко чи кефір варто додати в деруни хоча б для того, щоб вони не чорніли.
На смак страви молоко та кефір також вплинуть. Наприклад, молоко зробить їх ніжнішими, як млинці, а кефір – пишними, як оладки.
Що додати до дерунів, вирішувати тільки вам. Ось рецепт із молоком.
Інгредієнти:
На дрібній тертці тремо картоплю, нарізаємо цибулю. Щоб пішла волога та деруни не прилипали до сковорідки, віджимаємо картопляне тісто.
Подрібнюємо всі інгредієнти у блендері, додаємо спеції, вливаємо гаряче молоко. Перемішуємо.
Смажимо деруни на розігрітій сковороді на олії. Деруни на молоці вийдуть дуже ніжними та смачними.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...