А ви це знали? Як досвічені кухарі використовують цукрову пудру при смаженні м’яса

Кожна господиня має свої секрети при приготуванні фірмових м’ясних страв, тому порад і рекомендацій на тему котлет, шніцелів і відбивних безліч. Один із них полягає у використанні цукрової пудри.передають Патріоти України.

Для чого і коли саме додавати до м’яса цукрову пудру

Деякі кухарі використовують її в процесі обсмажування м’яса.

Робиться це для того, щоб при приготуванні м’яса на сковорідці шматок покрився апетитною скоринкою.

Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення.

  1. Безпосередньо перед смаженням слід просто посипати шматок м’яса зверху цукровою пудрою і лише потім відправляти на розпечену сковорідку.
  2. Можна висипати цукрову пудру на тарілку, зверху покласти її у м’ясо і притиснути рукою. Такий спосіб кращий, однак посуду доведеться мити більше.

Скориставшись будь-яким із описаних способів, ви переконаєтесь в тому, що м’ясо виходить дуже смачним та соковитим.

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...