А ви це знали? Як досвічені кухарі використовують цукрову пудру при смаженні м’яса

Кожна господиня має свої секрети при приготуванні фірмових м’ясних страв, тому порад і рекомендацій на тему котлет, шніцелів і відбивних безліч. Один із них полягає у використанні цукрової пудри.передають Патріоти України.

Для чого і коли саме додавати до м’яса цукрову пудру

Деякі кухарі використовують її в процесі обсмажування м’яса.

Робиться це для того, щоб при приготуванні м’яса на сковорідці шматок покрився апетитною скоринкою.

Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення.

  1. Безпосередньо перед смаженням слід просто посипати шматок м’яса зверху цукровою пудрою і лише потім відправляти на розпечену сковорідку.
  2. Можна висипати цукрову пудру на тарілку, зверху покласти її у м’ясо і притиснути рукою. Такий спосіб кращий, однак посуду доведеться мити більше.

Скориставшись будь-яким із описаних способів, ви переконаєтесь в тому, що м’ясо виходить дуже смачним та соковитим.

А ви це знали? У який період доби не можна вживати шоколад

неділя, 19 жовтень 2025, 10:44

Шоколад виготовляють з какао-бобів, які містять два стимулятори - кофеїн та теобромін. Кофеїн сприяє підвищенню бадьорості. Тому експерти радять не вживати шоколад перед сном, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Чим темніший шоколад, тим ви...

А ви це знали? Чому на завареному чаї утворюється "плівка" та як її позбутися

неділя, 19 жовтень 2025, 7:47

Так званий наліт, який виглядає як маслянистий або восковий шар, що утворюється на поверхні чаю, може виглядати непривабливо, але є вагоме пояснення, чому це відбувається, передають Патріоти України. Як виявилося, це не має нічого спільного з вашим мет...