Кожна господиня має свої секрети при приготуванні фірмових м’ясних страв, тому порад і рекомендацій на тему котлет, шніцелів і відбивних безліч. Один із них полягає у використанні цукрової пудри.передають Патріоти України.
Деякі кухарі використовують її в процесі обсмажування м’яса.
Робиться це для того, щоб при приготуванні м’яса на сковорідці шматок покрився апетитною скоринкою.
Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення.
Скориставшись будь-яким із описаних способів, ви переконаєтесь в тому, що м’ясо виходить дуже смачним та соковитим.
Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...
Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин – наступного дня точно нічого не залишиться. Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за раху...