А ви це знали? Як досвічені кухарі використовують цукрову пудру при смаженні м’яса

Кожна господиня має свої секрети при приготуванні фірмових м’ясних страв, тому порад і рекомендацій на тему котлет, шніцелів і відбивних безліч. Один із них полягає у використанні цукрової пудри.передають Патріоти України.

Для чого і коли саме додавати до м’яса цукрову пудру

Деякі кухарі використовують її в процесі обсмажування м’яса.

Робиться це для того, щоб при приготуванні м’яса на сковорідці шматок покрився апетитною скоринкою.

Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення.

  1. Безпосередньо перед смаженням слід просто посипати шматок м’яса зверху цукровою пудрою і лише потім відправляти на розпечену сковорідку.
  2. Можна висипати цукрову пудру на тарілку, зверху покласти її у м’ясо і притиснути рукою. Такий спосіб кращий, однак посуду доведеться мити більше.

Скориставшись будь-яким із описаних способів, ви переконаєтесь в тому, що м’ясо виходить дуже смачним та соковитим.

Як додавати соду до тіста, щоб випічка була максимально пишною

понеділок, 17 березень 2025, 19:08

Багато господинь принципово не додають соду в тісто, інші заперечують і вказують, що без неї не обійтися, передають Патріоти України. Думки з цього приводу різні, але сходяться кулінари в одному – в бажанні приготувати пишну випічку. Сода використовуєт...

Це заважає їм досягти успіху! Знаки зодіаку, які витають у мріях

понеділок, 17 березень 2025, 18:30

Знаки зодіаку, які часто "витають у мріях" абосхильні до фантазування та мрійливості, це ті, хто любить відволікатися від реальності, шукаючи натхнення у своїй уяві. Ось кілька таких знаків, передають Патріоти України. Ці знаки зодіаку часто віддаються...