Кожна господиня має свої секрети при приготуванні фірмових м’ясних страв, тому порад і рекомендацій на тему котлет, шніцелів і відбивних безліч. Один із них полягає у використанні цукрової пудри.передають Патріоти України.
Деякі кухарі використовують її в процесі обсмажування м’яса.
Робиться це для того, щоб при приготуванні м’яса на сковорідці шматок покрився апетитною скоринкою.
Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення.
Скориставшись будь-яким із описаних способів, ви переконаєтесь в тому, що м’ясо виходить дуже смачним та соковитим.
Багато господинь принципово не додають соду в тісто, інші заперечують і вказують, що без неї не обійтися, передають Патріоти України. Думки з цього приводу різні, але сходяться кулінари в одному – в бажанні приготувати пишну випічку. Сода використовуєт...
Знаки зодіаку, які часто "витають у мріях" абосхильні до фантазування та мрійливості, це ті, хто любить відволікатися від реальності, шукаючи натхнення у своїй уяві. Ось кілька таких знаків, передають Патріоти України. Ці знаки зодіаку часто віддаються...