Досвідчені кулінари розповіли, як можна використовувати воду після варіння макаронів. Цю рідину вважають цінною, бо вона містить крохмаль. Тому є кілька варіантів, як її можна використовувати, замість того щоб виливати в раковину, передають Патріоти України.
Крохмаль багатий на вітаміни і мінерали, тому багато садівників сходяться на думці, що кімнатні рослини можна поливати водою з-під макаронів. Але перед цим слід дочекатися, поки рідина охолоне.
Досвідчені кухарі готують тісто на основі води після варіння макаронів. При цьому таким чином готують і прісне тісто, і дріжджове. З нього готують чудову домашню піцу або ніжний ароматний хліб.
Підхід для багатьох нестандартний, але досвідчені господині стверджують, що такий метод є досить ефективним. У цій воді замочують брудні склянки та тарілки, залишають на 10 хвилин, а потім просто споліскують.
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...