Досвідчені кулінари розповіли, як можна використовувати воду після варіння макаронів. Цю рідину вважають цінною, бо вона містить крохмаль. Тому є кілька варіантів, як її можна використовувати, замість того щоб виливати в раковину, передають Патріоти України.
Крохмаль багатий на вітаміни і мінерали, тому багато садівників сходяться на думці, що кімнатні рослини можна поливати водою з-під макаронів. Але перед цим слід дочекатися, поки рідина охолоне.
Досвідчені кухарі готують тісто на основі води після варіння макаронів. При цьому таким чином готують і прісне тісто, і дріжджове. З нього готують чудову домашню піцу або ніжний ароматний хліб.
Підхід для багатьох нестандартний, але досвідчені господині стверджують, що такий метод є досить ефективним. У цій воді замочують брудні склянки та тарілки, залишають на 10 хвилин, а потім просто споліскують.
Запечена в духовці курка повинна поєднувати дві кулінарні характеристики. Перша – це соковитість страви. Надмірна жорсткість та сухість м’яса – явища небажані. Друга важлива умова для того, щоб назвати курку ідеально приготовленою, – наявність апетитно...
Ароматні та золотаві деруни з хрусткою скоринкою – це улюблена страва багатьох дорослих та дітей. Страва стає ще краще, якщо додати до неї трохи зелені та сметани, а деякі готують оладки з картоплі з додаванням м’яса і так, щоб виходив більш ситний пер...