Досвідчені кулінари розповіли, як можна використовувати воду після варіння макаронів. Цю рідину вважають цінною, бо вона містить крохмаль. Тому є кілька варіантів, як її можна використовувати, замість того щоб виливати в раковину, передають Патріоти України.
Крохмаль багатий на вітаміни і мінерали, тому багато садівників сходяться на думці, що кімнатні рослини можна поливати водою з-під макаронів. Але перед цим слід дочекатися, поки рідина охолоне.
Досвідчені кухарі готують тісто на основі води після варіння макаронів. При цьому таким чином готують і прісне тісто, і дріжджове. З нього готують чудову домашню піцу або ніжний ароматний хліб.
Підхід для багатьох нестандартний, але досвідчені господині стверджують, що такий метод є досить ефективним. У цій воді замочують брудні склянки та тарілки, залишають на 10 хвилин, а потім просто споліскують.
Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин – наступного дня точно нічого не залишиться. Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за раху...
Макарони цінуються багатьма господинями за простоту вприготуванні та цікавий смак, який успішно поєднується з багатьма стравами, передають Патріоти України. . Однак і з цим нехитрим гарніром можуть виникнути труднощі. Наприклад, він може вийти абсолют...