А ви це знали? Як господині використовують яблуко під час обсмажування м’яса

Мало хто з гурманів відмовиться від смаженого м’яса з ароматною хрусткою скоринкою та соковитою центральною частиною. Правильно обсмажена м’ясна страва дуже смачна. З цим навряд чи хтось буде сперечатися, передають Патріоти України.

Подробиці

І все ж кулінари зазвичай не горять бажанням приступати до приготування цієї страви. Причина проста: термічна обробка м’ясного продукту на сковороді часто супроводжується появою неприємного запаху.

Втім, досвідченими господинями було знайдено спосіб запобігти цій проблемі. Йдеться використання одного фруктового інгредієнта.

Навіщо використовувати яблуко при смаженні м’яса

Якщо на сковороді під час обробки сирого м’яса лежатиме яблуко, то поява зайвих «ароматів» стане малоймовірною.

Справа в тому, що плід вбиратиме в себе ці запахи.

Таким чином, обсмажування м’яса перестане бути неприємною процедурою, і будь-який кулінар, який взяв лайфхак «на озброєння», із задоволенням приступатиме до приготування апетитної страви.

Слід зазначити, що використовувати багато яблучних шматочків не потрібно. Цілком вистачить однієї часточки фрукта.

Їсте чіпси щодня? Ось що вони насправді роблять із вашим тілом

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:55

Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...

Одна ложка - і смак картоплі вже не той. Простий трюк для тих, хто не любить нудні обіди

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:10

Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...