Мало хто з гурманів відмовиться від смаженого м’яса з ароматною хрусткою скоринкою та соковитою центральною частиною. Правильно обсмажена м’ясна страва дуже смачна. З цим навряд чи хтось буде сперечатися, передають Патріоти України.
І все ж кулінари зазвичай не горять бажанням приступати до приготування цієї страви. Причина проста: термічна обробка м’ясного продукту на сковороді часто супроводжується появою неприємного запаху.
Втім, досвідченими господинями було знайдено спосіб запобігти цій проблемі. Йдеться використання одного фруктового інгредієнта.
Якщо на сковороді під час обробки сирого м’яса лежатиме яблуко, то поява зайвих «ароматів» стане малоймовірною.
Справа в тому, що плід вбиратиме в себе ці запахи.
Таким чином, обсмажування м’яса перестане бути неприємною процедурою, і будь-який кулінар, який взяв лайфхак «на озброєння», із задоволенням приступатиме до приготування апетитної страви.
Слід зазначити, що використовувати багато яблучних шматочків не потрібно. Цілком вистачить однієї часточки фрукта.
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...