А ви це знали? Як господині використовують яблуко під час обсмажування м’яса

Мало хто з гурманів відмовиться від смаженого м’яса з ароматною хрусткою скоринкою та соковитою центральною частиною. Правильно обсмажена м’ясна страва дуже смачна. З цим навряд чи хтось буде сперечатися, передають Патріоти України.

Подробиці

І все ж кулінари зазвичай не горять бажанням приступати до приготування цієї страви. Причина проста: термічна обробка м’ясного продукту на сковороді часто супроводжується появою неприємного запаху.

Втім, досвідченими господинями було знайдено спосіб запобігти цій проблемі. Йдеться використання одного фруктового інгредієнта.

Навіщо використовувати яблуко при смаженні м’яса

Якщо на сковороді під час обробки сирого м’яса лежатиме яблуко, то поява зайвих «ароматів» стане малоймовірною.

Справа в тому, що плід вбиратиме в себе ці запахи.

Таким чином, обсмажування м’яса перестане бути неприємною процедурою, і будь-який кулінар, який взяв лайфхак «на озброєння», із задоволенням приступатиме до приготування апетитної страви.

Слід зазначити, що використовувати багато яблучних шматочків не потрібно. Цілком вистачить однієї часточки фрукта.

А ви це знали? Звички в харчуванні, які можуть спричинити гормональний дисбаланс

п’ятниця, 14 березень 2025, 17:37

Гормональний баланс – ключовий аспект здоров'я, який впливає на всі процеси в нашому організмі. Харчові звички є одними з головних чинників, що можуть спричинити або підтримувати гормональний дисбаланс, передають Патріоти України. Те, що ми їмо, не тіл...

Лише спробуйте! Як приготувати м’які шніцелі, які будуть смачніші за котлети

п’ятниця, 14 березень 2025, 17:12

Багато гурманів вважають за краще основною стравою готувати не котлети, а шніцелі. М’які, з ароматною рум’яною скоринкою, що просто тануть в роті, передають Патріоти України. Перше, за що їх люблять – це поєднання тонких м’ясних шматочків без прожилок,...