А ви це знали? Як накривання кришкою каструлі з супом впливає на наваристість страви

Перші страви можна споживати на будь-який прийом їжі, хоча супи, борщі, бульйони асоціюються більше з обідом. З дитинства всім кажуть: «На обід треба їсти рідке! Сьогодні суп!». Це стало для багатьох звичною картиною буденності, передають Патріоти України.

І в цій буденності улюблений суп чи борщ повинні бути смачними, а такими вони можуть бути тільки в одному випадку, якщо приготовані за правилами та з дотриманням технології процесу.

Як смачно приготувати суп

Суть першої страви полягає в тому, що треба знайти баланс між гущею та рідиною. Навіть сіль потрібно класти не в будь-який момент, коли ви про неї згадали. А тільки наприкінці. Інакше будете досолювати суп ще невідому кількість разів. Оптимальний варіант — за 10 хвилин до завершення.

Один з основним моментів, які впливають на смак, залежить від кришки. Це стосується більше технологічної частини. Суп належить до тих страв, який повинен настоятися. Тоді він збагачується смаками та ароматами.

Перелийте суп перед обідом в супницю. Накрийте його кришкою. Нехай так постоїть 15 хвилин. Так він стане більш наваристим та насиченим за смаком. Але не забуваймо, що спочатку все залежить від якості бульйону для супу та продуктів, з яким приготована страва.

Це може здивувати! Що станеться з організмом, якщо відмовитися від вживання молока

субота, 30 серпень 2025, 17:45

Відмова від коров’ячого молока може стати несподіваним викликом, адже для багатьох цей продукт залишається звичним у щоденному раціоні. Водночас сучасні дослідження та поради дієтологів свідчать, що молоко не є обов’язковим для дорослої людини, передаю...

Ці закуски можуть врятувати ваше серце та кишечник - і це перевірено дослідженнями

субота, 30 серпень 2025, 17:12

Перекуси - невід’ємна частина нашого дня: близько 90% людей перекушують щонайменше раз на день. Важливо не відмовлятися від перекусів, а вибирати поживні та ситні продукти, які підтримують здоров’я серця та стабільний рівень цукру в крові, передають Па...