Перші страви можна споживати на будь-який прийом їжі, хоча супи, борщі, бульйони асоціюються більше з обідом. З дитинства всім кажуть: «На обід треба їсти рідке! Сьогодні суп!». Це стало для багатьох звичною картиною буденності, передають Патріоти України.
І в цій буденності улюблений суп чи борщ повинні бути смачними, а такими вони можуть бути тільки в одному випадку, якщо приготовані за правилами та з дотриманням технології процесу.
Суть першої страви полягає в тому, що треба знайти баланс між гущею та рідиною. Навіть сіль потрібно класти не в будь-який момент, коли ви про неї згадали. А тільки наприкінці. Інакше будете досолювати суп ще невідому кількість разів. Оптимальний варіант — за 10 хвилин до завершення.
Один з основним моментів, які впливають на смак, залежить від кришки. Це стосується більше технологічної частини. Суп належить до тих страв, який повинен настоятися. Тоді він збагачується смаками та ароматами.
Перелийте суп перед обідом в супницю. Накрийте його кришкою. Нехай так постоїть 15 хвилин. Так він стане більш наваристим та насиченим за смаком. Але не забуваймо, що спочатку все залежить від якості бульйону для супу та продуктів, з яким приготована страва.
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...