А ви це знали? Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України.

Коли додавати сіль

Для багатьох господинь момент додавання солі не є важливим. Тому вони можуть покласти її в будь-який момент. Як це впливає на смак та консистенцію?

Якщо покласти сіль на початку готування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. Вони стануть твердими та сухими. Погодьтесь, що такі складно жувати.

З цього погляду рекомендується додавати сіль наприкінці готування фаршу. Найкращий момент — перед формуванням котлет. Ця дія дозволить зберегти їх соковитими та смачними. Можете не переживати, що вони вийдуть сухі та жорсткі.

Не всі ультраоброблені продукти шкідливі! Вчені назвали ТОП-8, які можуть покращити здоров’я

середа, 20 серпень 2025, 12:35

Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...

Втішний висновок для фанатів напою: Яка кава збільшує тривалість життя - результати дослідження

вівторок, 19 серпень 2025, 18:44

Дослідники з Південного медичного університету в Гуанчжоу, Китай, з’ясували, що вживання кави може збільшити тривалість життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В дослідженні брали участь понад 171 000 учасників протягом 7 років. Результа...