
При приготуванні страв потрібно дотримуватись пропорцій та температурного режиму, передають Патріоти України.
Однак не завжди вдається досягти ідеального смаку та якості. Випічка може пригоріти, не пропікатися ґрунтовно.
Такі кулінарні огріхи можуть трапитись через несправну техніку. Допомогти в такій ситуації може звичайна кухонна сіль.
Використання солі на кухні
Харчова сіль – універсальний продукт, який використовується в процесі приготування страв, заправки салатів та в домашньому господарстві.
Такий продукт стане в нагоді, щоб страви, приготовлені в духовці, не пригоряли і завжди виходили смачними.
Для чого потрібна сіль у духовці
Якщо духовка погано пропікає страви та виходить нерівномірний верх і низ, то не поспішайте запрошувати майстра, а візьміть сіль.
Поставте на дно духовки деко з сіллю і ви забудьте про цю проблему. Випічка ніколи не підгорить і не залишиться сирою всередині.
Якщо не хочете ставити сіль у духовку, то можете використовувати цеглу.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...