При приготуванні страв потрібно дотримуватись пропорцій та температурного режиму, передають Патріоти України.
Однак не завжди вдається досягти ідеального смаку та якості. Випічка може пригоріти, не пропікатися ґрунтовно.
Такі кулінарні огріхи можуть трапитись через несправну техніку. Допомогти в такій ситуації може звичайна кухонна сіль.
Використання солі на кухні
Харчова сіль – універсальний продукт, який використовується в процесі приготування страв, заправки салатів та в домашньому господарстві.
Такий продукт стане в нагоді, щоб страви, приготовлені в духовці, не пригоряли і завжди виходили смачними.
Для чого потрібна сіль у духовці
Якщо духовка погано пропікає страви та виходить нерівномірний верх і низ, то не поспішайте запрошувати майстра, а візьміть сіль.
Поставте на дно духовки деко з сіллю і ви забудьте про цю проблему. Випічка ніколи не підгорить і не залишиться сирою всередині.
Якщо не хочете ставити сіль у духовку, то можете використовувати цеглу.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...