Час вашого ранкового прийому їжі може збільшити тривалість життя аж на 35 відсотків. Про це пише UA Vestnik, передають Патріоти України.
Вчені дослідили, що ранкова порція прийому їжі у певні часові рамки впливає на тривалість життя, за умови, якщо наприкінці дня споживатиметься менше їжі.
"Організму може бути корисно їсти багату їжу на сніданок і обід, а потім вечеряти раніше. Також з’ясувалося, що обмеження калорій у нічний час пом’якшує вікові зміни в експресії генів. Іншими словами, зміна часу прийому їжі може протидіяти запальним ефектам, які старіння робить на Експресію генів", - йдеться в повідомленні.
Зокрема, обмеження калорійності продовжує тривалість життя, але механізми, за допомогою яких це відбувається, залишаються погано вивченими.
"30-відсоткового обмеження калорій було достатньо, щоб збільшити тривалість життя на 10 відсотків, однак щоденний інтервал голодування та дотримання циркадного режиму харчування діяли разом, щоб збільшити тривалість життя на 35 відсотків", - додали в повідомленні.
Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...
11й. Багато господарок вважають цибулю необхідним елементом багатьох страв. Однак деякі люди просто не те, що не їдять цибулю, вони навіть не переносять її на смак, передають Патріоти України. Виникає питання: чим можна замінити цибулю в салатах, фарші...