Що може бити простіше, ніж зварити картоплю? Здавалося б, що з цим впорається навіть новачок в кулінарії, але насправді далеко не завжди виходить зварити картоплю так, щоб вона була смачною та щільною, а не липкою та водянистою. І справа тут не в сорті картоплі, а в тому, що потрібно правильно її варити, передають Патріоти України.
Для початку потрібно вибрати однакові за розміром картоплини, помити їх під проточною водою, потім скласти в каструлю і залити гарячою водою. Варіть картоплю на середньому вогні.
Щоб картопля була смачною, додайте чайну ложку солі, дві чайні ложки столового оцту і лавровий лист. Досвідчені господині кажуть, що сіль не дозволить картоплі розваритися, а оцет не дасть потемніти. Не варто боятися, що через оцет у картоплі буде специфічний смак. Насправді від нього при варінні не залишиться і сліду. Додатковим бонусом стане те, що шкурка з картоплі буде добре зніматися. До речі, така картопля ідеально підійде для салатів.
Час приготування картоплі залежить від її розміру. Варити дрібну картоплю (3-4 см) потрібно 20 хвилин. Картопля середнього розміру готується приблизно 30 хвилин, великі картоплини - близько 45 хвилин.
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...