Котлети - одна з найпоширеніших м'ясних страв, до якої може підійти будь-який гарнір. Приготувати котлети не складно. Для цього важливо дотримуватися необхідних пропорцій, щоб підсумкова страва вийшла акуратною і смачною, зазначають Патріоти України.
На котлети найчастіше беруть близько 500 г фаршу. Це найоптимальніша кількість фаршу. На цю кількість фаршу досвідчені кулінари рекомендують додавати 200 г хліба, який попередньо розмочують в молоці або питній воді. За рахунок цього компоненту в складі фаршу, котлети виходять пишними і смачними.
Однак не потрібно переборщувати з хлібом, інакше котлети вийдуть прісними. Також важливо використовувати злегка підсушений хліб, а не свіжий і м'який. Також варто додати подрібнену цибулю в фарш. Завдяки ній котлети вийдуть соковитими. На 500 г фаршу додають близько 90-100г цибулі. Однак також важливо не переборщити з овочем, інакше його смак переб'є смак м'яса.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...