Котлети - одна з найпоширеніших м'ясних страв, до якої може підійти будь-який гарнір. Приготувати котлети не складно. Для цього важливо дотримуватися необхідних пропорцій, щоб підсумкова страва вийшла акуратною і смачною, зазначають Патріоти України.
На котлети найчастіше беруть близько 500 г фаршу. Це найоптимальніша кількість фаршу. На цю кількість фаршу досвідчені кулінари рекомендують додавати 200 г хліба, який попередньо розмочують в молоці або питній воді. За рахунок цього компоненту в складі фаршу, котлети виходять пишними і смачними.
Однак не потрібно переборщувати з хлібом, інакше котлети вийдуть прісними. Також важливо використовувати злегка підсушений хліб, а не свіжий і м'який. Також варто додати подрібнену цибулю в фарш. Завдяки ній котлети вийдуть соковитими. На 500 г фаршу додають близько 90-100г цибулі. Однак також важливо не переборщити з овочем, інакше його смак переб'є смак м'яса.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...