А ви це знали? Якою має бути ідеальна пропорція хліба та цибулі, щоб котлети вийшли смачними

Котлети - одна з найпоширеніших м'ясних страв, до якої може підійти будь-який гарнір. Приготувати котлети не складно. Для цього важливо дотримуватися необхідних пропорцій, щоб підсумкова страва вийшла акуратною і смачною, зазначають Патріоти України.

На котлети найчастіше беруть близько 500 г фаршу. Це найоптимальніша кількість фаршу. На цю кількість фаршу досвідчені кулінари рекомендують додавати 200 г хліба, який попередньо розмочують в молоці або питній воді. За рахунок цього компоненту в складі фаршу, котлети виходять пишними і смачними.

Однак не потрібно переборщувати з хлібом, інакше котлети вийдуть прісними. Також важливо використовувати злегка підсушений хліб, а не свіжий і м'який. Також варто додати подрібнену цибулю в фарш. Завдяки ній котлети вийдуть соковитими. На 500 г фаршу додають близько 90-100г цибулі. Однак також важливо не переборщити з овочем, інакше його смак переб'є смак м'яса.

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...

Лише спробуйте! Чому господині більше не варять макарони - альтернативний спосіб приготування

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Макарони треба варити - кулінарна істина. Але не все так однозначно. Існує альтернативний спосіб приготування макаронних виробів. Можете забути про традиційне відварювання, відкидування на друшляк та переварені грудки, передають Патріоти України. Для ...