
Купуючи курячі яйця, мало хто замислюється над тим, які з них корисніші: білі або коричневі, передають Патріоти України.
Але деякі покупці все ж таки уважніше ставляться до вибору продуктів, вважаючи, що від кольору залежить смак і кількість користі від продукту.
Тому треба детальніше розібратися у цьому питанні.
Дехто переконаний, що коричневі яйця – це ознака корисніших та домашніх яєць. Це не так. Колір лише вказує на темне оперення курки, яка його знесла.
Насправді забарвлення шкаралупи немає впливу на смак і показник харчової цінності її вмісту. Тут все залежить лише від типу харчування птахів.
Якщо є можливість вибору, краще вибирати домашні яйця.
Вся справа в тому, що кури, які ростуть у більш вільних умовах на заміських ділянках, мають більш насичений і різноманітний раціон, що впливає на смак, кількість корисних елементів у яйцях, а також колір жовтка (він яскравіший).
Що стосується фабричних птахів, то їх харчування більш одноманітне, а також найчастіше вони перебувають у стресі. За кольором яєць, ви не зможете дізнатись, яким буде смак і користь продукту.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...