Смажена картопля сама по собі є стравою, гідною уваги і захоплення, проте смакові якості завжди можна поліпшити, передають Патріоти України. З цією метою до складу рецепта вводяться незвичайні компоненти, які здатні перетворити звичну страву.
На яких варіантах варто зупинити свій вибір
Часник
Багато господинь замислювалися про те, щоб ввести в страву цей ароматний компонент, але з цим можуть виникнути складності. Якщо додавати подрібнений часник, то він просто може підгоріти, погіршивши смакові якості картоплі.
З цієї причини є більш оригінальний метод введення часнику. Коли до повної готовності залишиться не більше семи хвилин, необхідно додати кілька очищених часточок часнику. При подачі інгредієнт можна прибрати. В результаті смажена картопля стане ще більш ароматною і апетитною.
Куркума
Багато хто любить цю пряність за її корисні властивості: вважається, що куркума запобігає старінню і захищає від онкології. Однак не варто забувати про те, що спеція також здатна забарвити картоплю в приємний золотистий відтінок. В результаті страва стає більш смачною і апетитною.
Червона риба може прикрасити будь-який святковий стіл, до того ж, її вживання в їжу в осінньо-зимовий період допомагає підтримувати норму вітаміну D в організмі. Досвідчені господині помітили, що набагато дешевше засолити червону рибу вдома, аніж купув...
Якщо ви любите сметанний соус та куряче м’ясо, ця страва точно стане вашою улюбленою. Подавати її можна з будь-яким гарніром чи навіть без нього, дужа проста у приготуванні, потрібні прості продукти, але смак виходить особливий і він не схожий на смак ...