Смажена картопля сама по собі є стравою, гідною уваги і захоплення, проте смакові якості завжди можна поліпшити, передають Патріоти України. З цією метою до складу рецепта вводяться незвичайні компоненти, які здатні перетворити звичну страву.
На яких варіантах варто зупинити свій вибір
Часник
Багато господинь замислювалися про те, щоб ввести в страву цей ароматний компонент, але з цим можуть виникнути складності. Якщо додавати подрібнений часник, то він просто може підгоріти, погіршивши смакові якості картоплі.
З цієї причини є більш оригінальний метод введення часнику. Коли до повної готовності залишиться не більше семи хвилин, необхідно додати кілька очищених часточок часнику. При подачі інгредієнт можна прибрати. В результаті смажена картопля стане ще більш ароматною і апетитною.
Куркума
Багато хто любить цю пряність за її корисні властивості: вважається, що куркума запобігає старінню і захищає від онкології. Однак не варто забувати про те, що спеція також здатна забарвити картоплю в приємний золотистий відтінок. В результаті страва стає більш смачною і апетитною.
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...