Смажена картопля сама по собі є стравою, гідною уваги і захоплення, проте смакові якості завжди можна поліпшити, передають Патріоти України. З цією метою до складу рецепта вводяться незвичайні компоненти, які здатні перетворити звичну страву.
На яких варіантах варто зупинити свій вибір
Часник
Багато господинь замислювалися про те, щоб ввести в страву цей ароматний компонент, але з цим можуть виникнути складності. Якщо додавати подрібнений часник, то він просто може підгоріти, погіршивши смакові якості картоплі.
З цієї причини є більш оригінальний метод введення часнику. Коли до повної готовності залишиться не більше семи хвилин, необхідно додати кілька очищених часточок часнику. При подачі інгредієнт можна прибрати. В результаті смажена картопля стане ще більш ароматною і апетитною.
Куркума
Багато хто любить цю пряність за її корисні властивості: вважається, що куркума запобігає старінню і захищає від онкології. Однак не варто забувати про те, що спеція також здатна забарвити картоплю в приємний золотистий відтінок. В результаті страва стає більш смачною і апетитною.
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...