А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України.

Вибір кефіру

Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що він має взаємодіяти з содою. Не кожен підійде. Буває, що в тісто для оладок виливають напій, який зовсім нещодавно дістали з холодильника. І в цьому полягає помилка. Він — холодний. В результаті помилки тісто виходить не тої консистенції, що потрібно.

Кефір потрібен кімнатної температури. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, тоді все вийде. Якщо ви поспішаєте, можна просто підігріти його.

При використанні теплого кефіру оладки вийдуть пухкі та м’які. Всі будуть задоволені та щасливі посмакувати улюблену страву. Смачного!

Як довго можна тримати м’ясо в морозилці - більшість робить цю фатальну помилку

субота, 22 листопад 2025, 18:15

Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...

Ви точно це їли! Яка їжа руйнує судини

субота, 22 листопад 2025, 17:45

Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...