А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України.

Вибір кефіру

Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що він має взаємодіяти з содою. Не кожен підійде. Буває, що в тісто для оладок виливають напій, який зовсім нещодавно дістали з холодильника. І в цьому полягає помилка. Він — холодний. В результаті помилки тісто виходить не тої консистенції, що потрібно.

Кефір потрібен кімнатної температури. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, тоді все вийде. Якщо ви поспішаєте, можна просто підігріти його.

При використанні теплого кефіру оладки вийдуть пухкі та м’які. Всі будуть задоволені та щасливі посмакувати улюблену страву. Смачного!

Оцінять всі! М’ясні оладки на вечерю - швидко та смачно

середа, 2 жовтень 2024, 11:15

риготуйте на вечерю ці неймовірні оладки з курячого фаршу. Дуже швидкий та простий рецепт. Їх люблять і діти, і дорослі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Фарш можна зробити з філе самостійно, а можна купити готовий. Вбийте до фа...

А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

середа, 2 жовтень 2024, 10:15

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України. Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що ...