А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України.

Вибір кефіру

Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що він має взаємодіяти з содою. Не кожен підійде. Буває, що в тісто для оладок виливають напій, який зовсім нещодавно дістали з холодильника. І в цьому полягає помилка. Він — холодний. В результаті помилки тісто виходить не тої консистенції, що потрібно.

Кефір потрібен кімнатної температури. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, тоді все вийде. Якщо ви поспішаєте, можна просто підігріти його.

При використанні теплого кефіру оладки вийдуть пухкі та м’які. Всі будуть задоволені та щасливі посмакувати улюблену страву. Смачного!

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...