
Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України.
Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що він має взаємодіяти з содою. Не кожен підійде. Буває, що в тісто для оладок виливають напій, який зовсім нещодавно дістали з холодильника. І в цьому полягає помилка. Він — холодний. В результаті помилки тісто виходить не тої консистенції, що потрібно.
Кефір потрібен кімнатної температури. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, тоді все вийде. Якщо ви поспішаєте, можна просто підігріти його.
При використанні теплого кефіру оладки вийдуть пухкі та м’які. Всі будуть задоволені та щасливі посмакувати улюблену страву. Смачного!
Багато продуктів, які ми вважаємо здоровими, насправді містять прихований цукор. Він додається для покращення смаку, текстури або терміну зберігання, але шкодить організму, підвищуючи ризик зайвої ваги, проблем із зубами та рівнем цукру в крові, переда...
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...