А ви це знали? Який секретний інгредієнт додати у фарш, щоб котлети з будь-якого м'яса вийшли соковитими та ніжними

Щоб котлети не вийшли твердими і сухими, хтось рекомендує додавати в них вершкове масло, манку, або терту картоплю. Інші господині готують фарш для котлет з додаванням вершків та молока, яєчного білка, та інших інгредієнтів, які на їхню думку покращуюnm консистенцію готових котлет. Але є один перевірений спосіб, як зробити котлети навіть із найжорсткішого м'яса максимально соковитими, передають Патріоти України.

Під час ліплення котлет із фаршу у середину кожної потрібно покласти шматочок льоду. Коли холодна котлета опиниться на гарячій сковороді, то лід розморозиться, всередині котлети буде достатньо рідини, яка її додатково просочить. Котлети вийдуть соковитими, навіть якщо сам фарш сухуватий.

Котлети з льодом – це маленька хитрість, яка не підведе вас. Ще один варіант, якщо ви не хочете морочитися з льодом - залити м'ясо, з якого ви готуватимете фарш, сильногазовано. мінеральною водою і залишити на кілька годин. Після цього його можна перемелювати на м'ясорубці та ліпити котлети. Фарш на мінеральній воді виходить пористим, а котлети з нього соковитими.

Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...