Щоб котлети не вийшли твердими і сухими, хтось рекомендує додавати в них вершкове масло, манку, або терту картоплю. Інші господині готують фарш для котлет з додаванням вершків та молока, яєчного білка, та інших інгредієнтів, які на їхню думку покращуюnm консистенцію готових котлет. Але є один перевірений спосіб, як зробити котлети навіть із найжорсткішого м'яса максимально соковитими, передають Патріоти України.
Під час ліплення котлет із фаршу у середину кожної потрібно покласти шматочок льоду. Коли холодна котлета опиниться на гарячій сковороді, то лід розморозиться, всередині котлети буде достатньо рідини, яка її додатково просочить. Котлети вийдуть соковитими, навіть якщо сам фарш сухуватий.
Котлети з льодом – це маленька хитрість, яка не підведе вас. Ще один варіант, якщо ви не хочете морочитися з льодом - залити м'ясо, з якого ви готуватимете фарш, сильногазовано. мінеральною водою і залишити на кілька годин. Після цього його можна перемелювати на м'ясорубці та ліпити котлети. Фарш на мінеральній воді виходить пористим, а котлети з нього соковитими.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...