А ви це знали? Який секретний інгредієнт додати у фарш, щоб котлети з будь-якого м'яса вийшли соковитими та ніжними

Щоб котлети не вийшли твердими і сухими, хтось рекомендує додавати в них вершкове масло, манку, або терту картоплю. Інші господині готують фарш для котлет з додаванням вершків та молока, яєчного білка, та інших інгредієнтів, які на їхню думку покращуюnm консистенцію готових котлет. Але є один перевірений спосіб, як зробити котлети навіть із найжорсткішого м'яса максимально соковитими, передають Патріоти України.

Під час ліплення котлет із фаршу у середину кожної потрібно покласти шматочок льоду. Коли холодна котлета опиниться на гарячій сковороді, то лід розморозиться, всередині котлети буде достатньо рідини, яка її додатково просочить. Котлети вийдуть соковитими, навіть якщо сам фарш сухуватий.

Котлети з льодом – це маленька хитрість, яка не підведе вас. Ще один варіант, якщо ви не хочете морочитися з льодом - залити м'ясо, з якого ви готуватимете фарш, сильногазовано. мінеральною водою і залишити на кілька годин. Після цього його можна перемелювати на м'ясорубці та ліпити котлети. Фарш на мінеральній воді виходить пористим, а котлети з нього соковитими.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Персиковий джем, як у бабусі - легкий рецепт для кожного

субота, 12 липень 2025, 8:15

Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....