Найчастіше можна почути про спеції для м’яса та птиці. Щодо грибів культура використання смакових та ароматичних засобів менш розповсюджена. Переважно говорять про сіль та перець, але вони не єдині в цьому. Є ще кілька варіантів спецій, які зроблять гриби чи страви з ними найкращими, передають Патріоти України.
Смажені, запечені, тушковані гриби, приготовлені на грилі чи у вигляді шашличків — є безліч варіантів рецептів. Якщо ви плануєте також щось смачне зробити з грибів, тоді вам підійдуть такі спеції:
З грибами готують дуже ароматні супи. І такі також рекомендується доповнювати спеціями. Смак та запах супу від цього тільки виграє. До перших страв варто використовувати білий перець, коріандр та мускатний горіх.
Головне при використанні спецій пам’ятати про помірність. Натуральний запах грибів повинен бути на першому місці. Смачного!
Мармеладки за цим рецептом виходять тверденькі, не липкі і не розтануть при кімнатній температурі, чудова і корисна альтернатива магазинному мармеладу, передають Патріоти України. У сотейник влити апельсиновий сік, всипати до нього желатин та цукор. До...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...