А ви це знали? Коли і навіщо доливати холодну воду при варінні пельменів

Заморожені пельмені – один із найпопулярніших товарів у магазинах. Цей напівфабрикат дуже простий у приготуванні, тому він користується величезною популярністю як у студентів так і зайнятих людей. Однак далеко не всі кулінари-початківці знають про важливі нюанси варіння продукту. Справа в тому, що при приготуванні пельменів бажано підливати холодну воду, передають Патріоти України.

Для чого потрібна холодна вода

Досвідчені господині зазначають: дотримання цієї рекомендації допоможе значно покращити смак страви.

Пельмені вийдуть дуже соковитими та смачними, як домашні.

Стадії приготування

Якщо ви плануєте приготувати пачку пельменів, то на плиту потрібно поставити каструлю з 1,5 літрами води.

Як тільки вода закипіла, до неї потрібно відправити заморожені пельмені, а також сіль та спеції.

На певному етапі приготування потрібно влити склянку холодної води. Зробити це слід у момент, коли пельмені спливли.

Тривалість подальшого варіння має становити від чотирьох до семи хвилин.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Чим замінити масло та маргарин у випічці, щоб вона була кориснішою

понеділок, 9 грудень 2024, 13:12

Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...

Варто знати: Які продукти не можна мити перед приготуванням

понеділок, 9 грудень 2024, 12:12

Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...