
Заморожені пельмені – один із найпопулярніших товарів у магазинах. Цей напівфабрикат дуже простий у приготуванні, тому він користується величезною популярністю як у студентів так і зайнятих людей. Однак далеко не всі кулінари-початківці знають про важливі нюанси варіння продукту. Справа в тому, що при приготуванні пельменів бажано підливати холодну воду, передають Патріоти України.
Досвідчені господині зазначають: дотримання цієї рекомендації допоможе значно покращити смак страви.
Пельмені вийдуть дуже соковитими та смачними, як домашні.
Якщо ви плануєте приготувати пачку пельменів, то на плиту потрібно поставити каструлю з 1,5 літрами води.
Як тільки вода закипіла, до неї потрібно відправити заморожені пельмені, а також сіль та спеції.
На певному етапі приготування потрібно влити склянку холодної води. Зробити це слід у момент, коли пельмені спливли.
Тривалість подальшого варіння має становити від чотирьох до семи хвилин.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...