Заморожені пельмені – один із найпопулярніших товарів у магазинах. Цей напівфабрикат дуже простий у приготуванні, тому він користується величезною популярністю як у студентів так і зайнятих людей. Однак далеко не всі кулінари-початківці знають про важливі нюанси варіння продукту. Справа в тому, що при приготуванні пельменів бажано підливати холодну воду, передають Патріоти України.
Досвідчені господині зазначають: дотримання цієї рекомендації допоможе значно покращити смак страви.
Пельмені вийдуть дуже соковитими та смачними, як домашні.
Якщо ви плануєте приготувати пачку пельменів, то на плиту потрібно поставити каструлю з 1,5 літрами води.
Як тільки вода закипіла, до неї потрібно відправити заморожені пельмені, а також сіль та спеції.
На певному етапі приготування потрібно влити склянку холодної води. Зробити це слід у момент, коли пельмені спливли.
Тривалість подальшого варіння має становити від чотирьох до семи хвилин.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...