
Приготування супу - це доволі нескладний процес, але від кулінара до кулінара він різниться. І щоб він вийшов справді смачним, усі інгредієнти потрібно закидати у правильній послідовності - і навіть солити. Кулінарними порадами поділилася фудблогерка Ейва на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.
Мабуть, усім знайома та ситуація, коли, здавалося б, дали достатньо спецій, а суп залишається прісним і без насиченого смаку? Уся річ у тому, що не варто куштувати гарячу страву.
Багато хто пробують гарячий суп на смак, вирішують, чого ж ще не вистачає. Тут слід врахувати, що у гарячих стравах солоний смак розкривається із затримкою. Тому, якщо є сумніви, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, скуштувати ще раз і вже тоді досолювати.
Здавалося б, варіння яєць - одна з найпростіших кулінарних задач. Проте навіть тут виникають суперечки: одні кладуть яйця в холодну воду, інші - у киплячу. Та насправді, від цього залежить не лише зручність очищення шкаралупи, а й текстура білка та жов...
Сирники здаються простою стравою, але на практиці часто виходять далекими від ідеалу. Вони можуть розтікатися на сковорідці, підгоряти зовні й залишатися сирими всередині. Найчастіше проблема не в рецепті, а в дрібних помилках під час приготування. Сам...