А ви це знали? Коли потрібно солити суп, щоб він вийшов смачним

Приготування супу - це доволі нескладний процес, але від кулінара до кулінара він різниться. І щоб він вийшов справді смачним, усі інгредієнти потрібно закидати у правильній послідовності - і навіть солити. Кулінарними порадами поділилася фудблогерка Ейва на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Мабуть, усім знайома та ситуація, коли, здавалося б, дали достатньо спецій, а суп залишається прісним і без насиченого смаку? Уся річ у тому, що не варто куштувати гарячу страву.

Багато хто пробують гарячий суп на смак, вирішують, чого ж ще не вистачає. Тут слід врахувати, що у гарячих стравах солоний смак розкривається із затримкою. Тому, якщо є сумніви, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, скуштувати ще раз і вже тоді досолювати.


А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...