А ви це знали? Коли потрібно солити суп, щоб він вийшов смачним

Приготування супу - це доволі нескладний процес, але від кулінара до кулінара він різниться. І щоб він вийшов справді смачним, усі інгредієнти потрібно закидати у правильній послідовності - і навіть солити. Кулінарними порадами поділилася фудблогерка Ейва на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Мабуть, усім знайома та ситуація, коли, здавалося б, дали достатньо спецій, а суп залишається прісним і без насиченого смаку? Уся річ у тому, що не варто куштувати гарячу страву.

Багато хто пробують гарячий суп на смак, вирішують, чого ж ще не вистачає. Тут слід врахувати, що у гарячих стравах солоний смак розкривається із затримкою. Тому, якщо є сумніви, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, скуштувати ще раз і вже тоді досолювати.


Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...