
Невже можуть бути труднощі у варінні макаронних виробів? Виявляється, що так, бо господині можуть сперечатися навіть щодо того, коли солити краще: перед варінням, під час чи вже готову страву, передають Патріоти України.
Макарони краще варити у підсоленій воді. По-перше, це позитивно вплине на смак готової страви. По-друге, солона вода допоможе втримати форму виробів.
Для того, щоб не злипалися макарони під час варіння достатньо лише додати 1-2 ч.л. олії. Це кращий спосіб, ніж промивання після варіння, коли втрачається смак.
Якщо ви думаєте, що макарони можна не солити, а лише полити соусом, то запевняємо, що смак прісних макаронних виробів досить ніякий. Краще не псувати продукти.
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...