Цукор далеко не універсальний засіб, який навряд чи можна уявити в поєднанні з гарячими стравами і гарнірами. Однак саме незвичайність такого інгредієнта може поліпшити класичний плов, зазначають Патріоти України.
Експерти розповіли, чому це відбувається і як цукор впливає на смак цієї страви. Плов — страва з рису і м'яса, тому подумати про поліпшення його смаку за допомогою цукру навряд чи можливо. Але секрет народного рецепта говорить саме про це. Саме додавання цукру в плов дозволить смаку рису покращитися.
Для цього необхідно додати в страву кілька чайних ложок цукру. Кількість ложок безпосередньо залежить від кількості рису, яку ви визначили для вашого кулінарного шедевра. Але оптимальний варіант — це 1-2 чайні ложечки. Тоді ви не зіпсуєте страву і зможете домогтися цікавого і незвичайного її смаку. Не варто боятися такої добавки, навіть якщо ви готуєте не солодкий, а звичайний плов. Також цукор можна замінити невеликою жменькою сухофруктів або родзинками.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...