Цукор далеко не універсальний засіб, який навряд чи можна уявити в поєднанні з гарячими стравами і гарнірами. Однак саме незвичайність такого інгредієнта може поліпшити класичний плов, зазначають Патріоти України.
Експерти розповіли, чому це відбувається і як цукор впливає на смак цієї страви. Плов — страва з рису і м'яса, тому подумати про поліпшення його смаку за допомогою цукру навряд чи можливо. Але секрет народного рецепта говорить саме про це. Саме додавання цукру в плов дозволить смаку рису покращитися.
Для цього необхідно додати в страву кілька чайних ложок цукру. Кількість ложок безпосередньо залежить від кількості рису, яку ви визначили для вашого кулінарного шедевра. Але оптимальний варіант — це 1-2 чайні ложечки. Тоді ви не зіпсуєте страву і зможете домогтися цікавого і незвичайного її смаку. Не варто боятися такої добавки, навіть якщо ви готуєте не солодкий, а звичайний плов. Також цукор можна замінити невеликою жменькою сухофруктів або родзинками.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...