Практично кожна людина любить класичні котлети, проте цю популярну страву готують дуже часто, передають Патріоти України. Через це котлети можуть набриднути. Тому кулінари експериментують із додаванням різних інгредієнтів.
У деяких національних кухнях томати додаються до котлетного фаршу на постійній основі.
Що дає цей інгредієнт?
Помідори здатні ідеально поєднуватись з будь-яким видом м’яса. Особливо добре овоч підкреслює баранину, яловичину та свинину. Смак м’яса стає благороднішим і ніжнішим.
До того ж, такі котлети стають більш соковитими.
Смакові якості такої страви не залишать байдужими навіть справжніх гурманів.
Як правильно додавати помідори?
На традиційну порцію котлет з 700 грамів м’яса достатньо брати два томати. Томати потрібно бланшувати та звільнити від шкірки.
Деякі кулінари після цього просто рубають помідори і у такому вигляді додають у фарш.
Інші перетворюють томати на пюре.
Залишиться додати тільки куряче яйце, цибулю, сіль і прянощі на свій розсуд.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...