Практично кожна людина любить класичні котлети, проте цю популярну страву готують дуже часто, передають Патріоти України. Через це котлети можуть набриднути. Тому кулінари експериментують із додаванням різних інгредієнтів.
У деяких національних кухнях томати додаються до котлетного фаршу на постійній основі.
Що дає цей інгредієнт?
Помідори здатні ідеально поєднуватись з будь-яким видом м’яса. Особливо добре овоч підкреслює баранину, яловичину та свинину. Смак м’яса стає благороднішим і ніжнішим.
До того ж, такі котлети стають більш соковитими.
Смакові якості такої страви не залишать байдужими навіть справжніх гурманів.
Як правильно додавати помідори?
На традиційну порцію котлет з 700 грамів м’яса достатньо брати два томати. Томати потрібно бланшувати та звільнити від шкірки.
Деякі кулінари після цього просто рубають помідори і у такому вигляді додають у фарш.
Інші перетворюють томати на пюре.
Залишиться додати тільки куряче яйце, цибулю, сіль і прянощі на свій розсуд.
Вечеря за 20 хвилин – це ідеальна ситуація, особливо, коли нема часу. Магазинні курячі гомілки можна приготувати дуже швидко та смачно за лінивим рецептом. Не треба маринувати навіть додатково. Відразу приготували соус, у духовку, а після – до столу, п...
Якщо у вас є фрукти та йогурт, то ви з легкістю можете приготувати корисний фруктово-йогуртовий десерт, який смакуватиме і дітям і дорослим. Готується дуже просто, передають Патріоти України. ваші улюблені фруктиагар-агар – 1 столова ложка (9 грам)мол...