Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України.
Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають сіль.
Для когось буде цей спосіб відкриттям, але ченці в Тибеті вже багато століть саме так – з сіллю п’ють чай.
Раз є такий спосіб споживання чаю, значить в ньому є певна користь.
Чому саме чай з сіллю
Кухонна сіль здавна використовується в кулінарії. Ми зазвичай додаємо її при приготуванні основних страв. Всім відомо, що щодня ми маємо споживати певну її кількість, для здорового функціонування та гарного самопочуття.
Якщо пити чай з сіллю, ви легко втамуєте спрагу. Такий чай запобігає зневодненню, розслаблює, допомагає відновити сили після інтенсивних фізичних навантажень.
Краще пити такий чай вранці, щоб він приніс вам максимальну користь.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...