
Тушкована капуста – дуже корисна страва, що позитивно впливає на обмін речовин та стан шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України.
Багато людей люблять таку їжу за відмінний смак за відносно низьку калорійність.
Під час приготування тушкованої капусти з’являється соус, смакові якості якого також дуже високі.
Однак може трапитись так, що цей компонент є надто рідким.
Втім, вирішити проблему дуже просто. У цьому допоможе такий простий та доступний інгредієнт, як борошно.
Що дає борошно
Цей компонент зробить соус густішим. У результаті тушкована капуста стане ще смачнішою.
Є ще одна причина, через яку досвідчені господині додають до тушкованої картоплі борошно: інгредієнт дозволяє забрати зайву «кислинку».
Додавати борошно варто вміру: цілком достатньо буде 10 грамів.
Крім того, варто пам’ятати, що просто додавати борошно не варто. Потрібно спершу підсмажити його разом із рослинною олією.
Також є спосіб, що передбачає змішування борошна з томатною пастою.
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх...
Після закінчення терміну придатності більшість ліків втрачають свою ефективність. Крім того, використання протермінованих життєво важливих медикаментів (наприклад, інсуліну, нітрогліцерину, антигістаміну) може бути небезпечним для здоров’я і життя, пер...