А ви це знали? Навіщо до тушкованої капусти додавати борошно

Тушкована капуста – дуже корисна страва, що позитивно впливає на обмін речовин та стан шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України.

Багато людей люблять таку їжу за відмінний смак за відносно низьку калорійність.

Подробиці

Під час приготування тушкованої капусти з’являється соус, смакові якості якого також дуже високі.

Однак може трапитись так, що цей компонент є надто рідким.

Втім, вирішити проблему дуже просто. У цьому допоможе такий простий та доступний інгредієнт, як борошно.

Що дає борошно

Цей компонент зробить соус густішим. У результаті тушкована капуста стане ще смачнішою.

Є ще одна причина, через яку досвідчені господині додають до тушкованої картоплі борошно: інгредієнт дозволяє забрати зайву «кислинку».

Додавати борошно варто вміру: цілком достатньо буде 10 грамів.

Крім того, варто пам’ятати, що просто додавати борошно не варто. Потрібно спершу підсмажити його разом із рослинною олією.

Також є спосіб, що передбачає змішування борошна з томатною пастою.

Осінній смак щастя: Яблучний пиріг з корицею, який закохає у себе з першого шматка

субота, 13 вересень 2025, 19:06

Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...

Цей продукт з кухні зміцнює імунітет навіть у мікродозах - нове дослідження

субота, 13 вересень 2025, 17:12

Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...