А ви це знали? Навіщо до тушкованої капусти додавати борошно

Тушкована капуста – дуже корисна страва, що позитивно впливає на обмін речовин та стан шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України.

Багато людей люблять таку їжу за відмінний смак за відносно низьку калорійність.

Подробиці

Під час приготування тушкованої капусти з’являється соус, смакові якості якого також дуже високі.

Однак може трапитись так, що цей компонент є надто рідким.

Втім, вирішити проблему дуже просто. У цьому допоможе такий простий та доступний інгредієнт, як борошно.

Що дає борошно

Цей компонент зробить соус густішим. У результаті тушкована капуста стане ще смачнішою.

Є ще одна причина, через яку досвідчені господині додають до тушкованої картоплі борошно: інгредієнт дозволяє забрати зайву «кислинку».

Додавати борошно варто вміру: цілком достатньо буде 10 грамів.

Крім того, варто пам’ятати, що просто додавати борошно не варто. Потрібно спершу підсмажити його разом із рослинною олією.

Також є спосіб, що передбачає змішування борошна з томатною пастою.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Персиковий джем, як у бабусі - легкий рецепт для кожного

субота, 12 липень 2025, 8:15

Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....