Квашена капуста - смачна та корисна зимова закуска, яку активно використовують у кулінарії або як самостійну страву, передають Патріоти України.
Багато господинь під час приготування цієї корисної зимової заготовки додають журавлину. Така ягода робить знайомий смак більш цікавим та свіжим.
Крім цього, відсоток вітаміну С у закусці значно збільшується при цьому. Все ж таки слід враховувати, що журавлина – дуже корисна ягода, яка покращує травлення, а також роботу нервової та ендокринної систем. Але це не всі плюси. Справа в тому, що вона теж чудово виступає як консервант.
При цьому не варто додавати надто багато ягід. Як зазначають досвідчені господині, на три кілограми капусти вистачить 100 г журавлини. Не завжди можна знайти свіжу ягоду. Але тут зневірятися не варто. Для квашеної капусти чудово підійде заморожена журавлина.
Пельмені цінують за смак та простоту приготування, з яким впораються навіть школярі, передають Патріоти України. Є кілька хитрощів при їх готуванні, які дозволять покращити якість пельменів. Страва завдяки їм не поступиться за смаком ресторанній. Пельм...
У холодні місяці важливо підтримувати імунну систему, щоб уникнути застуди. У цей період харчування має бути багате на продукти, які зміцнюють імунітет, зокрема рослинною їжею з високою лужністю, передають Патріоти України. Такий підхід допомагає знижу...