Квашена капуста - смачна та корисна зимова закуска, яку активно використовують у кулінарії або як самостійну страву, передають Патріоти України.
Багато господинь під час приготування цієї корисної зимової заготовки додають журавлину. Така ягода робить знайомий смак більш цікавим та свіжим.
Крім цього, відсоток вітаміну С у закусці значно збільшується при цьому. Все ж таки слід враховувати, що журавлина – дуже корисна ягода, яка покращує травлення, а також роботу нервової та ендокринної систем. Але це не всі плюси. Справа в тому, що вона теж чудово виступає як консервант.
При цьому не варто додавати надто багато ягід. Як зазначають досвідчені господині, на три кілограми капусти вистачить 100 г журавлини. Не завжди можна знайти свіжу ягоду. Але тут зневірятися не варто. Для квашеної капусти чудово підійде заморожена журавлина.
Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України. . Тому важливо знати к...
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...