Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України.
У овочевому супі немає круп. Найчастіше відсутня і картопля. Це означає, що у блюді мало крохмалю. Відсутність м’яса теж не найкраще позначається на консистенції страви.
Та є вихід із цієї ситуації. Використання додаткового інгредієнта зробить овочевий суп більш густим та апетитним.
Борошно – секрет смачного овочевого супу
Якщо ви додасте до овочевого супу, що готується, трохи борошна, то страва стане густішою. Однак перед відправленням борошняного інгредієнта в каструлю розігрійте його на сковороді.
Саме попереднє обсмажування борошна забезпечить появу у страви цікавого та яскравого смаку. У результаті овочевий суп практично не поступатиметься за своїми смаковими якостями борщу.
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...