А ви це знали? Навіщо додавати борошно до овочевого супу


Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України.

Подробиці

У овочевому супі немає круп. Найчастіше відсутня і картопля. Це означає, що у блюді мало крохмалю. Відсутність м’яса теж не найкраще позначається на консистенції страви.

Та є вихід із цієї ситуації. Використання додаткового інгредієнта зробить овочевий суп більш густим та апетитним.

Борошно – секрет смачного овочевого супу

Якщо ви додасте до овочевого супу, що готується, трохи борошна, то страва стане густішою. Однак перед відправленням борошняного інгредієнта в каструлю розігрійте його на сковороді.

Саме попереднє обсмажування борошна забезпечить появу у страви цікавого та яскравого смаку. У результаті овочевий суп практично не поступатиметься за своїми смаковими якостями борщу.

Ви могли це не знати! Що станеться з організмом, якщо з'їсти морозиво на ніч

понеділок, 16 червень 2025, 6:30

Чимало людей не відмовляться посмакувати ввечері морозивом, особливо коли надворі спека. Однак такі солодощі можуть призвести до підвищення рівня глюкози в крові, що впливає на сон та загальне самопочуття.Про це повідомляє портал Interia Kobieta. Дієто...

Саме сезон! Як зварити полуничне варення за 5 хвилин

понеділок, 16 червень 2025, 6:15

Ягоди, на відміну від овочів та помідорів зокрема, не стають кориснішими від тривалості термічної обробки. Це означає, що чим довше варити полуничне варення, тим менш корисним воно буде для здоров’я. Шкоди, звичайно, теж ніякої, але вітаміни взимку орг...