Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України.
Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви.
Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готування страви стикаються з труднощами, не знаючи всіх тонкощів та нюансів приготування.
Що ж робити, щоб приготування млинців стало простим процесом, а сама страва вийшла дуже апетитною?
Відповідь проста: в млинце треба додати трохи майонезу. Кілька столових ложок буде цілком достатньо.
Перша перевага інгредієнта
Наявність популярного білого соусу в основі для млинців суттєво спростить приготування страви.
Ні для кого не секрет, що в майонезі міститься чимала кількість олії. В результаті господині не доведеться лити на сковороду багато цієї в’язкої рідини та постійно підливати її в процесі приготування.
Крім того, млинці не приклеюватимуться до дна сковорідки.
Друга перевага інгредієнта
Майонез помітно покращить консистенцію млинця. У результаті готова страва точно не вийде сухою.
Крім того, наявність жирного інгредієнта зробить млинці набагато смачнішими, пишними та ніжними. На їх поверхні з’явиться апетитна рум’яність.
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...