Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України.
Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви.
Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готування страви стикаються з труднощами, не знаючи всіх тонкощів та нюансів приготування.
Що ж робити, щоб приготування млинців стало простим процесом, а сама страва вийшла дуже апетитною?
Відповідь проста: в млинце треба додати трохи майонезу. Кілька столових ложок буде цілком достатньо.
Перша перевага інгредієнта
Наявність популярного білого соусу в основі для млинців суттєво спростить приготування страви.
Ні для кого не секрет, що в майонезі міститься чимала кількість олії. В результаті господині не доведеться лити на сковороду багато цієї в’язкої рідини та постійно підливати її в процесі приготування.
Крім того, млинці не приклеюватимуться до дна сковорідки.
Друга перевага інгредієнта
Майонез помітно покращить консистенцію млинця. У результаті готова страва точно не вийде сухою.
Крім того, наявність жирного інгредієнта зробить млинці набагато смачнішими, пишними та ніжними. На їх поверхні з’явиться апетитна рум’яність.
Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...