А ви це знали? Навіщо додавати майонез до млинців

Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України.

Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви.

Подробиці

Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готування страви стикаються з труднощами, не знаючи всіх тонкощів та нюансів приготування.

Що ж робити, щоб приготування млинців стало простим процесом, а сама страва вийшла дуже апетитною?

Відповідь проста: в млинце треба додати трохи майонезу. Кілька столових ложок буде цілком достатньо.

Перша перевага інгредієнта

Наявність популярного білого соусу в основі для млинців суттєво спростить приготування страви.

Ні для кого не секрет, що в майонезі міститься чимала кількість олії. В результаті господині не доведеться лити на сковороду багато цієї в’язкої рідини та постійно підливати її в процесі приготування.

Крім того, млинці не приклеюватимуться до дна сковорідки.

Друга перевага інгредієнта

Майонез помітно покращить консистенцію млинця. У результаті готова страва точно не вийде сухою.

Крім того, наявність жирного інгредієнта зробить млинці набагато смачнішими, пишними та ніжними. На їх поверхні з’явиться апетитна рум’яність.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....