З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передають Патріоти України.
Для того щоб страва вийшла «рисинка до рисинки», необхідно дотримуватися правил її приготування. Йдеться про вірне співвідношення крупи і води, правильну тривалість варіння та інші нюанси. Втім, за цими показниками можна особливо не стежити, якщо використати додатковий інгредієнт.
Під час варіння рису в каструлю потрібно налити трохи молочного напою. Як відзначають досвідчені господині, використовувати великий обсяг цього інгредієнта ні до чого.
Досягти появи у рису необхідної консистенції допомагають 2 ложки молока. Причому брати теплий напій небажано: додавати потрібно продукт, який нещодавно був у холодильнику. Додатковий компонент сприятиме тому, що каша стане розсипчастою: ніякої клейкості та розвареності не буде.
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...