Деякі господині для чогось додають у тісто для дерунів молоко. Не всім відомо, але така кулінарна хитрість має низку корисних якостей. По-перше, якщо додати молоко в терту картоплю, то суміш не буде темніти або синіти, а по-друге, страва набуває незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Для початку очищаємо овочі та тремо їх на дрібній на тертці.
Потім із овочевої суміші слід віджати сік, відкинувши масу на друшляк, попередньо накритий марлею.
До віджатої маси слід вбити три яйця, додати сіль і спеції.
Потім тонким струмком потрібно додати молоко, яке закипіло, регулярно помішуючи картопляну масу.
Далі приступаємо до приготування та смажимо деруни на добре прогрітій сковороді на олії.
Смак у них виходить ніжніший, такі деруни тонші і ароматні.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...