Більшість кухарів готують котлети за традиційним рецептом, додаючи лише ті інгредієнти, які були перевірені роками. Однак, якщо ви додасте секретні приправи і спеції, ця страва вийде набагато смачнішою та соковитішою, передають Патріоти України
Професіонали досить часто використовують мед для приготування страв із птиці та іншого м'яса. Наприклад, під час запікання курки завдяки цьому інгредієнту з'являється смачна та апетитна скоринка. Той самий прийом підходить і для будь-яких інших м'ясних страв.
Не потрібно додавати до фаршу надто багато меду, адже він солодкий і може зіпсувати весь смак страви. На кілограм перемеленого м'яса вистачить однієї ложки. Мед зробить котлети соковитішими, а також створить смачну скоринку під час їхнього смаження.
Хоча ця спеція вважається досить несподіваним вибором для котлет, але вона допоможе зробити їх набагато смачнішими, надасть страві неповторного аромату. А ще кориця допомагає усунути неприємний запах, який інколи з'являється під час приготування котлет.
Цей компонент потрібно вміти правильно ввести у страву. Можна просто додати у фарш дрібку меленої прянощі, а потім ретельно розмішати. Або додати палички кориці на сковороду за кілька хвилин до готовності котлет. А потім протушкувати страву разом зі спецією під закритою кришкою.
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...