Сирники – це відмінна та проста страва для сімейних сніданків, передають Патріоти України.
Однак далеко не всі можуть приготувати їх гарними та пишними.
Є рецепт, який допоможе забути про сирники, що розвалюються чи прилипають до сковороди. Для цього до класичного тіста потрібно додати рис.
Приготувати рисові сирники із сиром набагато легше, ніж звичайні. Вони залишаться цілими навіть у недосвідчених кулінарів.
Рис потрібно зварити до напівготовності, а потім промити його у холодній воді.
Варто зазначити, що в тісто рис та кисломолочний сир додаються останніми. Перед цим слід збити яйця з ваніліном, цукром, розпушувачем та крохмалем. Після цього додається борошно.
Потім тісто необхідно скачати в невеликі кульки і викласти на дошку, яка заздалегідь посипана манкою чи борошном.
Майбутні сирники треба відправити на розігріту сковорідку, в якій має бути суміш із рослинної олії та вершкового масла.
Сирники краще злегка обсмажити з двох сторін на середньому вогні, а потім зменшити вогонь і довести їх до готовності.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...