
Сирники – це відмінна та проста страва для сімейних сніданків, передають Патріоти України.
Однак далеко не всі можуть приготувати їх гарними та пишними.
Є рецепт, який допоможе забути про сирники, що розвалюються чи прилипають до сковороди. Для цього до класичного тіста потрібно додати рис.
Приготувати рисові сирники із сиром набагато легше, ніж звичайні. Вони залишаться цілими навіть у недосвідчених кулінарів.
Рис потрібно зварити до напівготовності, а потім промити його у холодній воді.
Варто зазначити, що в тісто рис та кисломолочний сир додаються останніми. Перед цим слід збити яйця з ваніліном, цукром, розпушувачем та крохмалем. Після цього додається борошно.
Потім тісто необхідно скачати в невеликі кульки і викласти на дошку, яка заздалегідь посипана манкою чи борошном.
Майбутні сирники треба відправити на розігріту сковорідку, в якій має бути суміш із рослинної олії та вершкового масла.
Сирники краще злегка обсмажити з двох сторін на середньому вогні, а потім зменшити вогонь і довести їх до готовності.
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...
Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...