
Багато господинь впевнені, що вони перепробували всі можливі рецепти млинців, передають Патріоти України.
Однак все одно з’являються нові та незвичайні способи приготування цієї страви.
Згідно з одним із рецептів, в млинці можна додати лимонний сік.
За рахунок цього страва набуде яскравого смаку. Млинці будуть ідеально поєднуватися із солодкою начинкою, а також з сиром та сметаною.
Рецепт «лимонних» млинців
В окремій ємності потрібно вінчиком або виделкою збити два підсолені яйця.
У яєчну рідину додайте сік, вичавлений з цілого лимона. Після цього в суміш вливається 300 мл молока.
Далі в ємність з яйцем, лимонним соком та молоком поступово висипається 200 г борошна.
Після ретельного перемішування до тіста потрібно додати ще 300 мілілітрів молока.
Збити вінчиком тісто потрібно так, щоб у ньому не залишилося жодної грудочки.
Отриману заготівлю для млинців потрібно залишити на кілька хвилин: так інгредієнти почнуть взаємодіяти між собою.
Далі поставте сковороду з рослинною олією на плиту і включіть вогонь.
Коли поверхня досить нагрілася, з приготовленого тіста можна почати пекти смачні «лимонні» млинці.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...