А ви це знали? Навіщо додавати в тісто для млинців лимонний сік


Багато господинь впевнені, що вони перепробували всі можливі рецепти млинців, передають Патріоти України.

Однак все одно з’являються нові та незвичайні способи приготування цієї страви.

Подробиці

Згідно з одним із рецептів, в млинці можна додати лимонний сік.

За рахунок цього страва набуде яскравого смаку. Млинці будуть ідеально поєднуватися із солодкою начинкою, а також з сиром та сметаною.

Рецепт «лимонних» млинців

В окремій ємності потрібно вінчиком або виделкою збити два підсолені яйця.

У яєчну рідину додайте сік, вичавлений з цілого лимона. Після цього в суміш вливається 300 мл молока.

Далі в ємність з яйцем, лимонним соком та молоком поступово висипається 200 г борошна.

Після ретельного перемішування до тіста потрібно додати ще 300 мілілітрів молока.

Збити вінчиком тісто потрібно так, щоб у ньому не залишилося жодної грудочки.

Отриману заготівлю для млинців потрібно залишити на кілька хвилин: так інгредієнти почнуть взаємодіяти між собою.

Далі поставте сковороду з рослинною олією на плиту і включіть вогонь.

Коли поверхня досить нагрілася, з приготовленого тіста можна почати пекти смачні «лимонні» млинці.

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...

Є секрет! Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

субота, 7 червень 2025, 10:05

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...