Риба є важливою частиною здорового раціону, оскільки має значний список корисних властивостей, передають Патріоти України.
Найчастіше цей продукт запікають чи смажать.
Не всі люблять при цьому користуватися новими сковорідками, які допомагають досягти швидкого результату.
Адже смак такої риби ніколи не зможе зрівнятися зі стравою, приготованою на старій сковорідці із чавуну.
Навіщо досвідчені господині використовують пергаментний папір?
У виробів із чавуну є низка переваг, але й про недоліки забувати не варто.
Часто страви із риби прилипають до сковороди.
Через це важко перевертати рибу під час смаження, не поламавши її на шматки. Також стане непросто подати її на тарілку цілою.
Саме з цієї причини господині використовують папір для випікання не тільки для духової шафи.
Насамперед варто розташувати папір на сковороді. Попередньо потрібно вирізати шматок потрібного розміру.
Потім прогріваємо сковороду, вливаємо потрібну кількість олії для смаження.
Можна готувати під кришкою.
Риба, смажена таким способом, виходить смачною та соковитою. До того ж страва зможе зберегти свою щільну текстуру.
Не варто забувати і про ще одну перевагу цієї хитрості – ви витратите набагато менше часу на миття сковороди.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...