
При підготовці фаршу для різних страв багато господинь користуються своїми добавками для соковитості, передають Патріоти України.
Одним з найпопулярніших з них є макиш батона, але його можна замінити манною крупою, тертим кабачком, морквою або навіть буряком.
Якщо ж у вас не виявилося під рукою перерахованих вище інгредієнтів, то можна сміливо брати цукор. Важливо не переборщити з ним.
М'ясний фарш не повинен вийти занадто розсипчастим. Солодкі котлети теж навряд чи сподобаються членам сім'ї або вашим гостям.
Щоб не допустити надмірної солодкості, необхідно дотримуватися наступної пропорції: одна столова ложка цукру без гірки на один кілограм фаршу.
Також у фарш можна додати трохи окропу - так цукор буде "працювати" ще краще, а котлети вийдуть максимально соковитими.
Цукру можна додавати в фарш і при приготуванні інших страв. Він додасть приємний аромат фрикаделькам, а також м'яса в біляшах і чебуреках.
М'ясний фарш любить цибулю, часник, спеції, трави і не терпить сухості. Рибний фарш буде набагато смачніше, якщо його приготувати з жирної риби, яка не має великих кісток, і додати в нього трохи лимонного соку, а також цибулю або перець за смаком.
Соковитості в цьому випадку можуть додати вершки або терту картоплю. У курячий фарш для м'якості додають цибулю, яйця і хліб. Смак дієтичної індички зазвичай рекомендують урізноманітнити смаженими грибами або тертим сиром, а в фарш з баранини часто додають масло, борошно і сушену м'яту.
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...