
При підготовці фаршу для різних страв багато господинь користуються своїми добавками для соковитості, передають Патріоти України.
Одним з найпопулярніших з них є макиш батона, але його можна замінити манною крупою, тертим кабачком, морквою або навіть буряком.
Якщо ж у вас не виявилося під рукою перерахованих вище інгредієнтів, то можна сміливо брати цукор. Важливо не переборщити з ним.
М'ясний фарш не повинен вийти занадто розсипчастим. Солодкі котлети теж навряд чи сподобаються членам сім'ї або вашим гостям.
Щоб не допустити надмірної солодкості, необхідно дотримуватися наступної пропорції: одна столова ложка цукру без гірки на один кілограм фаршу.
Також у фарш можна додати трохи окропу - так цукор буде "працювати" ще краще, а котлети вийдуть максимально соковитими.
Цукру можна додавати в фарш і при приготуванні інших страв. Він додасть приємний аромат фрикаделькам, а також м'яса в біляшах і чебуреках.
М'ясний фарш любить цибулю, часник, спеції, трави і не терпить сухості. Рибний фарш буде набагато смачніше, якщо його приготувати з жирної риби, яка не має великих кісток, і додати в нього трохи лимонного соку, а також цибулю або перець за смаком.
Соковитості в цьому випадку можуть додати вершки або терту картоплю. У курячий фарш для м'якості додають цибулю, яйця і хліб. Смак дієтичної індички зазвичай рекомендують урізноманітнити смаженими грибами або тертим сиром, а в фарш з баранини часто додають масло, борошно і сушену м'яту.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...