Сучасні домогосподарки удосконалили перевірений століттями рецепт приготування млинців. Не секрет, що в тісто деякі господині крім молока додають воду, але краще просту воду або крутий окріп замінити на мінералку. У такому разі вдасться спекти так звані мереживні млинці, передають Патріоти України.
Млинці, замішані на мінеральній воді чи окропі виходять відмінними не лише на вигляд, а й на смак. Вони виходять тоншими і смачнішими і ідеально підходять для додавання начинки.
Змішуємо вінчиком, блендером або міксером у мисці молоко, цукор, сіль, яйця, додаємо рослинну олію.
В отриману суміш потрібно влити ½ склянки мінералки. Це замінить розпушувач.
Потім при постійному перемішуванні додаємо борошно, але так, щоб тісто вийшло не дуже круте і рідке.
Після цього тісто має постояти 30 хвилин, щоб у ньому розчинилися грудочки і схопилася клейковина.
Щоб млинці не чіплялися до сковороди, потрібно добре прогріти її разом з вершковим маслом.
Виливаємо тісто на сковороду і поступово розподіляємо по поверхні, смажити млинці потрібно на великому вогні.
Як начинка для таких млинців підходять будь-які улюблені продукти.
Кава чудово поєднується із смаком різних спецій. Історія таких відкриттів почалась ще за часів східних купців. Вони першими помітили особливості прянощів, що вони здатні перебивати неприємні аромати. Правда, вони користувались цим методом, щоб збути зі...
Бульйон з вермішеллю або картопляний суп — гарна ідея для обіду. Одночасно проста та смачна страва. Але є один невеликий нюанс. Страву легко зіпсувати розвареною вермішеллю. Що треба зробити, щоб уникнути цієї неприємності, зберегти форму макаронних ви...