
Смачні млинці – це ідеальний варіант для сніданку або корисного десерту. Існує чимало рецептів приготування цієї страви. Багато залежить від того, які саме млинці ви хочете приготувати. Адже технологія приготування тонких мереживних млинців відрізнятиметься від страви із щільною текстурою, передають Патріоти України.
Якщо ви любите балувати себе смачними млинцями з вершковим смаком, варто додати в рецепт сметану. Цей компонент допомагає придбати млинцям приємну щільну текстуру.
Однак варто враховувати, що таку страву можна лише їсти у звичайному вигляді. Для приготування з начинкою сметанні млинці не підійдуть.
На стандартну порцію млинців достатньо взяти столову ложку сметани. Спочатку з’єднуємо вершкове масло, цукор та курячий жовток, а потім уже вводимо кисломолочний продукт.
Такі млинці не тільки мають приємний смак, але й не порвуться під час приготування.
Однак більше однієї ложки сметани додавати до рецепту не варто.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...