Найчастіше господині, які вирішили почастувати домашніх спагеті на гарнір, як соус використовують вершкове масло. Якщо ви теж так робите – зараз час для того, щоб проекспериментувати на кухні і приготувати неймовірно смачний соус, здатний відтінити смак пасти, передають Патріоти України.
Для цього вам потрібно підготувати базовий томатний соус.
Саме до нього і належить додати той незвичайний інгредієнт, завдяки якому страва розкриється з іншого боку, – кава.
Зробити це можна двома способами. У першому варіанті гранули розчиняють у курячому або яловичому бульйоні, після чого змішують із соусом.
Для другого методу слід заварити чашку свіжої кави та використовувати її як додатковий інгредієнт – це рішення підходить для тих, хто не любить розчинний продукт.
За словами експертів у кулінарній справі, кава відмінно поєднується зі спагеті та томатним соусом.
Він прибирає той надлишок кислоти, який неодмінно присутній у помідорах, і дарує готовій страві неперевершений аромат та оригінальну смакову нотку.
Рис та макарони — два розповсюджені гарніри до страв з м’яса, риби чи овочів. Вони прості у приготуванні, але іноді замість апетитного вигляду виходить справжня каша. В склад цих продуктів входить крохмаль. Під час варіння він виділяється у воду і набу...
Зазвичай рецепти тіста передбачають використання лише п’яти інгредієнтів. Йдеться про борошно, воду, сіль, цукор, оливкову олію і дріжджі. передають Патріоти України. Однак досвідчені кулінари додають у тісто незвичний інгредієнт – картоплю. Саме вона ...