При приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, у якому він варився, передають Патріоти України.
Але є хитрість, завдяки якій і те, і те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу або борщу.
Плюс цього методу полягає й у часі, якийвитрачається на приготування страви — він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.
М'ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.
Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.
Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м'яса додають улюблені овочі та доводять м'ясо до готовності.
За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м'ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананової шкірки,
Борщ - улюблена страва всіх українців. Без борщу неможливо уявити сімейний обід. Умілі господині часто роблять літні заготовки для борщу на зиму, щоб балувати корисними закрутками взимку, передають Патріоти України. Розповімо вам дуже простий та швидши...
Про оперативну обстановку на фронті станом на вечір 11 серпня 2022 року. Про звільнення Криму на Херсонщини, та про оперативну обстановку на фронті станом на вечір 11 серпня 2022 року. 00:00 - що сталося на аеродромі Саки біля селища Новофедорівка 9 се...