
Навіщо додавати до буряку, який вариться хлібну скоринку? Справа в тому, що буряк під час варіння видає насичений запах, що в’їдається в посуд, заповнює кухню та інші приміщення, передають Патріоти України.
Щоб усунути запах, при варінні у буряки досвідчені господині додають хлібну скоринку.
Аромат навколо дійсно зміниться на краще, і каструлю не доведеться відмивати миючим засобом, щоб нейтралізувати запах буряків.
Є ще лайфхак, скориставшись яким можна скоротити час варіння буряка. Якщо овоч покласти в киплячу воду, то він буде варитись одну годину, а якщо в холодну – дві години.
Готові буряки слід помістити в холодну воду, так вони дійдуть до готовності і їх буде краще чистити.
Якщо ви варите борщ, то для збереження кольору рекомендуємо додати у воду ложку цукру або оцту.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Експерти кажуть, що більшість любителів кави не знають, як довго кофеїн залишається в організмі, передають Патріоти України. Якщо ви любите чіткі відповіді, вам може не сподобатися відповідь на питання «як „пізно“ вже занадто пізно для кави?». Не завжд...