Навіщо додавати до буряку, який вариться хлібну скоринку? Справа в тому, що буряк під час варіння видає насичений запах, що в’їдається в посуд, заповнює кухню та інші приміщення, передають Патріоти України.
Щоб усунути запах, при варінні у буряки досвідчені господині додають хлібну скоринку.
Аромат навколо дійсно зміниться на краще, і каструлю не доведеться відмивати миючим засобом, щоб нейтралізувати запах буряків.
Є ще лайфхак, скориставшись яким можна скоротити час варіння буряка. Якщо овоч покласти в киплячу воду, то він буде варитись одну годину, а якщо в холодну – дві години.
Готові буряки слід помістити в холодну воду, так вони дійдуть до готовності і їх буде краще чистити.
Якщо ви варите борщ, то для збереження кольору рекомендуємо додати у воду ложку цукру або оцту.
Восени багато людей скаржаться на втому, сонливість і нестачу енергії. Дієтологи нагадують: правильно підібрані продукти здатні повернути тонус і підтримати організм у сезон похолодання, передають Патріоти України. Вівсянка. Це ідеальний сніданок, який...
Макаронні вироби є основним інгредієнтом у багатьох сім’ях завдяки своїй універсальності, доступності та простоті приготування. Однак є одна річ, яка може легко зіпсувати смак найулюбленішої страви. Спарва в тому, що часто макарони злипаються під час в...