А ви це знали? Навіщо досвідчені господині, коли варять буряки, додають хлібну скоринку

Навіщо додавати до буряку, який вариться хлібну скоринку? Справа в тому, що буряк під час варіння видає насичений запах, що в’їдається в посуд, заповнює кухню та інші приміщення, передають Патріоти України.

Подробиц

Щоб усунути запах, при варінні у буряки досвідчені господині додають хлібну скоринку.

Аромат навколо дійсно зміниться на краще, і каструлю не доведеться відмивати миючим засобом, щоб нейтралізувати запах буряків.

Є ще лайфхак, скориставшись яким можна скоротити час варіння буряка. Якщо овоч покласти в киплячу воду, то він буде варитись одну годину, а якщо в холодну – дві години.

Готові буряки слід помістити в холодну воду, так вони дійдуть до готовності і їх буде краще чистити.

Якщо ви варите борщ, то для збереження кольору рекомендуємо додати у воду ложку цукру або оцту.

Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

четвер, 21 листопад 2024, 11:14

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...

Особливо оцінять діти! Картоплю фрі можна приготувати корисною, без олії та фритюру

четвер, 21 листопад 2024, 11:02

Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...