А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу

Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України.

Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи не розкривають тонкощі приготування.

Наприклад, не всі господині знають про те, чому потрібно обсмажити вермішель перед варінням.

У чому полягає секрет

Зокрема, вироби, які пройшли таку попередню обробку, не втратять свою форму у страві і не розваряться. Це особливо важливо, якщо ви готуєте суп з дрібною вермішелькою або макарони разом з м’ясом або фаршем. При такому способі підготовки вермішелі у супа зявляється навіть інший приємний аромат. Ніхто навіть не здогадається, чому суп вийшов таким смачним.

Як правильно обсмажити макарони

Цей процес є досить простим. На сухій розігрітій сковорідці обсмажити макаронні вироби до легкого карамельного відтінку. Як тільки ви побачили, що всі вироби рівномірно набули характерного кольору, можна припиняти термічну обробку.

Прискорить метаболізм і допоможе швидко худнути! Названо недооцінений сік

середа, 15 січень 2025, 18:56

Нові дослідження показують, що вживання дуже недооціненого соку може покращити метаболізм, що призведе до втрати ваги. Ви будете швидко худнути, насолоджуючись напоєм. То ж який саме сік треба включати в раціон, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з...

Відповідь здивує! Скільки разів на день потрібно їсти: два, три чи п'ять

середа, 15 січень 2025, 18:43

У сучасній культурі широко вважається, що для оптимального здоров'я люди повинні ділити свій щоденний раціон на три великі приймання їжі — сніданок, обід і вечерю. Та чи дійсно це так? Це переконання переважно походить від культури та ранніх епідеміоло...