
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України.
Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи не розкривають тонкощі приготування.
Наприклад, не всі господині знають про те, чому потрібно обсмажити вермішель перед варінням.
Зокрема, вироби, які пройшли таку попередню обробку, не втратять свою форму у страві і не розваряться. Це особливо важливо, якщо ви готуєте суп з дрібною вермішелькою або макарони разом з м’ясом або фаршем. При такому способі підготовки вермішелі у супа зявляється навіть інший приємний аромат. Ніхто навіть не здогадається, чому суп вийшов таким смачним.

Цей процес є досить простим. На сухій розігрітій сковорідці обсмажити макаронні вироби до легкого карамельного відтінку. Як тільки ви побачили, що всі вироби рівномірно набули характерного кольору, можна припиняти термічну обробку.
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...