Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України.
Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи не розкривають тонкощі приготування.
Наприклад, не всі господині знають про те, чому потрібно обсмажити вермішель перед варінням.
Зокрема, вироби, які пройшли таку попередню обробку, не втратять свою форму у страві і не розваряться. Це особливо важливо, якщо ви готуєте суп з дрібною вермішелькою або макарони разом з м’ясом або фаршем. При такому способі підготовки вермішелі у супа зявляється навіть інший приємний аромат. Ніхто навіть не здогадається, чому суп вийшов таким смачним.
Цей процес є досить простим. На сухій розігрітій сковорідці обсмажити макаронні вироби до легкого карамельного відтінку. Як тільки ви побачили, що всі вироби рівномірно набули характерного кольору, можна припиняти термічну обробку.
Нові дослідження показують, що вживання дуже недооціненого соку може покращити метаболізм, що призведе до втрати ваги. Ви будете швидко худнути, насолоджуючись напоєм. То ж який саме сік треба включати в раціон, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з...
У сучасній культурі широко вважається, що для оптимального здоров'я люди повинні ділити свій щоденний раціон на три великі приймання їжі — сніданок, обід і вечерю. Та чи дійсно це так? Це переконання переважно походить від культури та ранніх епідеміоло...