А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України.

Подробиці

Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку цитрусовий плід на 15 секунд Здогадуєтесь для чого?

Тут немає нічого дивного, такий спосіб допоможе без особливих зусиль потім вичавити сік з апельсину чи мандарину. Проведені кілька секунд у мікрохвильовій печі зроблять плід дуже м’яким.

Що дає п’ятнадцятисекундне розігрівання цитрусового плоду у мікрохвильовій печі

П’ятнадцять секунд в мікрохвильовій печі значно пом’якшать цитрусовий плід.

Це дасть можливість вичавити з нього значно більше соку.

Обєм соку, який вдасться вичавити з фрукта, що побував у мікрохвильовій печі, значно перевищить кількість соку, «вилученого» з фрукта, який не знаходився у НВЧ-печі.

Ця маніпуляція не лише значно збільшить обсяг соку, а й значно спростить та пришвидшить сам процес його отримання.

Вам не доведеться сильно натискати на фрукт, а вдасться досягти відмінного результату без особливих зусиль.

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...

А ви це знали? Чому при варінні картоплі утворюється біла піна

неділя, 23 лютий 2025, 17:08

Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....