Хто бував у Казахстані, той знає, що казахи мають традицію пити чай з пшоном. У чому користь чаю з пшоном і яких хвороб він допомагає, передають Патріоти України.
Пшоно – дуже корисний продукт, багатий на вітаміни групи В1, В2, РР, магній, калій і фосфор. Останнього у пшоні більше, ніж у м’ясі. Чай з пшоном підвищує імунітет, має ранозагоювальні властивості, зміцнює кістки, виводить з організму токсини, покращує кровообіг, знижує тиск.
Такий чай можна пити для профілактики серцево-судинних захворювань, онкології, діабету, від застуди, при проблемах із ШКТ. Також чай з пшоном покращує стан шкіри та допомагає схуднути.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...