
Хто бував у Казахстані, той знає, що казахи мають традицію пити чай з пшоном. У чому користь чаю з пшоном і яких хвороб він допомагає, передають Патріоти України.
Пшоно – дуже корисний продукт, багатий на вітаміни групи В1, В2, РР, магній, калій і фосфор. Останнього у пшоні більше, ніж у м’ясі. Чай з пшоном підвищує імунітет, має ранозагоювальні властивості, зміцнює кістки, виводить з організму токсини, покращує кровообіг, знижує тиск.
Такий чай можна пити для профілактики серцево-судинних захворювань, онкології, діабету, від застуди, при проблемах із ШКТ. Також чай з пшоном покращує стан шкіри та допомагає схуднути.
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...