
Макарони є одним з найпопулярніших видів гарніру через свою невисоку вартість та швидкість приготування, передають Патріоти України.
Але при приготуванні навіть такого простого продукту можуть бути свої нюанси та хитрощі.
Зокрема, є правила приготування, які захищають страву від злипання під час варіння.
Також мало хто знає, що деякі досвідчені господині замочують макарони перед варінням.
У чому сенс цієї хитрощі?
Справа в тому, що попередні “водні процедури” допомагають відварити спагетті ще швидше. Як правило, час варіння виробник вказує на пакуванні макаронних виробів. Він може змінюватись від 6 до 12 хвилин залежно від виду продукту.
Якщо ж скористатися однією хитрістю, відварити макарони вийде буквально за 60 секунд.
Як це правильно зробити?
Візьміть містку ємність, в яку легко вдасться покласти порцію макаронів. Влийте достатню кількість води, щоб вона повністю їх покрила.
Потім залиште “відмокати” їх на кілька годин.
Після цього поставте каструлю на вогонь, посоліть, дочекайтеся кипіння і відваріть макарони.
Достатньо однієї хвилини для того, щоб смачний гарнір можна було подавати до столу.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...