Свіжі овочі не завжди добре зберігаються, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко, передають Патріоти України.
Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, і гроші. Розкажемо про ці хитрощі. За час зберігання в коморі або на полиці холодильника овочі можуть дещо втратити у вазі та об’ємі.
В основному це стосується моркви та картоплі. Якщо почистити такі овочі ще більш менш можна, то натерти на тертку вже не можливо. Особливо, коли немає можливості поповнити запаси свіжих коренеплодів, то потрібно оновити старі.
Овочі потрібно скласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 1-2 години у прохолодному темному місці.
Але таке довге перебування в воді, може значно вплинути на смакові якості овочів, краще не станеуть, тому щоб помітно покращити смак додайте у воду кілька ложок цукру.
Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...
Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...