
Свіжі овочі не завжди добре зберігаються, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко, передають Патріоти України.
Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, і гроші. Розкажемо про ці хитрощі. За час зберігання в коморі або на полиці холодильника овочі можуть дещо втратити у вазі та об’ємі.
В основному це стосується моркви та картоплі. Якщо почистити такі овочі ще більш менш можна, то натерти на тертку вже не можливо. Особливо, коли немає можливості поповнити запаси свіжих коренеплодів, то потрібно оновити старі.
Овочі потрібно скласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 1-2 години у прохолодному темному місці.
Але таке довге перебування в воді, може значно вплинути на смакові якості овочів, краще не станеуть, тому щоб помітно покращити смак додайте у воду кілька ложок цукру.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...