Свіжі овочі не завжди добре зберігаються, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко, передають Патріоти України.
Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, і гроші. Розкажемо про ці хитрощі. За час зберігання в коморі або на полиці холодильника овочі можуть дещо втратити у вазі та об’ємі.
В основному це стосується моркви та картоплі. Якщо почистити такі овочі ще більш менш можна, то натерти на тертку вже не можливо. Особливо, коли немає можливості поповнити запаси свіжих коренеплодів, то потрібно оновити старі.
Овочі потрібно скласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 1-2 години у прохолодному темному місці.
Але таке довге перебування в воді, може значно вплинути на смакові якості овочів, краще не станеуть, тому щоб помітно покращити смак додайте у воду кілька ложок цукру.
Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин – наступного дня точно нічого не залишиться. Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за раху...
Макарони цінуються багатьма господинями за простоту вприготуванні та цікавий смак, який успішно поєднується з багатьма стравами, передають Патріоти України. . Однак і з цим нехитрим гарніром можуть виникнути труднощі. Наприклад, він може вийти абсолют...