Не кожна господиня може похвалитися тим, що у неї виходять чудові пироги та інші види випічки, передають Патріоти України
Адже кондитерська справа є одним із найскладніших видів кулінарії.
Усього одна помилка в рецепті може призвести до того, що страва буде безнадійно зіпсована.
До того ж до складу тіста часто додаються незвичайні інгредієнти, суть використання яких нам не завжди зрозуміла.
Сметана просто необхідна для покращення якості випічки. Насамперед варто пам’ятати про те, що саме сметана допомагає з’єднатися найважливішим компонентам – борошну та курячим яйцям.
Також не варто забувати про те, що за допомогою сметани випічка стає пишною та повітряною. До речі, якщо додавати цей інгредієнт до складу тіста, то про розпушувач можна забути.
Але це не єдині причини додавання сметани до складу тіста.
Якщо ви хочете, щоб випічка довше залишалася свіжою та смачною, то без цього кисломолочного продукту не обійтися. Завдяки сметані не тільки з’являється довгоочікувана скоринка, а й помітно покращується смак випічки.
До того ж, сметану часто додають до складу інгредієнтів для спрощення роботи кондитера. Адже тісто тоді стає більш еластичним, що суттєво економить сили та час.
Найсмачніший фарш виходить у тому випадку, якщо робити його самостійно зі свіжого м’яса відмінної якості. Але не завжди є час та можливість приготувати фарш самостійно, передають Патріоти України. З метою економії часу багато господинь купують уже гото...
Щоденний стрес може завдати шкоди здоров’ю. Збалансовані продукти можуть допомогти тілу впоратися з цим станом та його наслідками, передають Патріоти України з посиланням на Huffpost. Дієтолог Меггі Міхальчик розповів, що деякі продукти харчування мают...