
Не кожна господиня може похвалитися тим, що у неї виходять чудові пироги та інші види випічки, передають Патріоти України
Адже кондитерська справа є одним із найскладніших видів кулінарії.
Усього одна помилка в рецепті може призвести до того, що страва буде безнадійно зіпсована.
До того ж до складу тіста часто додаються незвичайні інгредієнти, суть використання яких нам не завжди зрозуміла.
Сметана просто необхідна для покращення якості випічки. Насамперед варто пам’ятати про те, що саме сметана допомагає з’єднатися найважливішим компонентам – борошну та курячим яйцям.
Також не варто забувати про те, що за допомогою сметани випічка стає пишною та повітряною. До речі, якщо додавати цей інгредієнт до складу тіста, то про розпушувач можна забути.
Але це не єдині причини додавання сметани до складу тіста.
Якщо ви хочете, щоб випічка довше залишалася свіжою та смачною, то без цього кисломолочного продукту не обійтися. Завдяки сметані не тільки з’являється довгоочікувана скоринка, а й помітно покращується смак випічки.
До того ж, сметану часто додають до складу інгредієнтів для спрощення роботи кондитера. Адже тісто тоді стає більш еластичним, що суттєво економить сили та час.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...