Рідкісна господиня починає смажити картоплю без будь-яких додаткових маніпуляцій. Адже правильна обробка дозволяє значно збільшити ймовірність приготування смачної страви, передають Патріоти України.
Ми звикли до того, що картоплю вимочують перед смаженням у холодній воді. На цей процес можна виділяти цілу годину. При такому підході можна позбутися крохмалю, що робить картоплю легшою і апетитною.
Деякі господині люблять витрачати менше часу на попередню обробку, тому просто обдають подрібнений овоч потоком холодної води з-під крана. Це дозволяє прибрати певну частину крохмалю. Це не так ефективно, як у першому варіанті, але краще, ніж повна відсутність обробки.
Такий хитрий спосіб дозволить не лише знизити вміст крохмалю, а й якісно підготувати картоплю до подальшої термічної обробки.
Завдяки цьому у картоплі обов’язково з’являється скоринка, але всередині вона залишається ніжною і м’якою. Однак варто пам’ятати про те, що перед відправленням овоча на сковорідку варто його висушити, інакше надлишок води зіпсує блюдо.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...