
Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України.
Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту.
Ця хитрість відома здавна. Вже тоді помітили, що вершкове масло краще розкривається у стравах, якщо його підсолити.
Але мінус у тому, що великі кристали не розчиняються та хрумтять на зубах. Щоб уникнути цього, вершкове масло зберігають інакше.
Прибирають упаковку і брусок вершкового масла поміщають у банку з солоною водою. Пролежавши у воді деякий час, продукт набуває солонуватий присмак. Крім того, так рослинне масло відмінно зберігається без холодильника.
Мінус полягає у тому, що господині часто забувають і додатково солять страви, через що вони виходять пересоленими.
Тому важливо не забувати, що масло вже солоне, тому потрібно скоротити використання солі при приготуванні основної частини страви.
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...