А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України.

Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту.

Подробиці

Ця хитрість відома здавна. Вже тоді помітили, що вершкове масло краще розкривається у стравах, якщо його підсолити.

Але мінус у тому, що великі кристали не розчиняються та хрумтять на зубах. Щоб уникнути цього, вершкове масло зберігають інакше.

Прибирають упаковку і брусок вершкового масла поміщають у банку з солоною водою. Пролежавши у воді деякий час, продукт набуває солонуватий присмак. Крім того, так рослинне масло відмінно зберігається без холодильника.

Мінус полягає у тому, що господині часто забувають і додатково солять страви, через що вони виходять пересоленими.

Тому важливо не забувати, що масло вже солоне, тому потрібно скоротити використання солі при приготуванні основної частини страви.

Є секрет! Як з малої кількості фаршу зробити багато котлет

п’ятниця, 9 травень 2025, 10:12

Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет...

А ви це знали? Навіщо до чаю додають сіль

п’ятниця, 9 травень 2025, 9:15

Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України. Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають ...