А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України.

Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту.

Подробиці

Ця хитрість відома здавна. Вже тоді помітили, що вершкове масло краще розкривається у стравах, якщо його підсолити.

Але мінус у тому, що великі кристали не розчиняються та хрумтять на зубах. Щоб уникнути цього, вершкове масло зберігають інакше.

Прибирають упаковку і брусок вершкового масла поміщають у банку з солоною водою. Пролежавши у воді деякий час, продукт набуває солонуватий присмак. Крім того, так рослинне масло відмінно зберігається без холодильника.

Мінус полягає у тому, що господині часто забувають і додатково солять страви, через що вони виходять пересоленими.

Тому важливо не забувати, що масло вже солоне, тому потрібно скоротити використання солі при приготуванні основної частини страви.

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...